Снимка: БГНЕС
fallback

"Името Орлин Алексиев е червената линия, която ме накара да напусна ИТН. Крайно решение взех в неделя след изказването на Трифонов". Това обяви пред Нова Нюз Светлин Стоянов.

"Той призна, че е приятел с Орлин Алексиев от 20 години, но каза, че не знае с какво се занимава той сега.

Oще по темата
Върху нас никой не е оказвал натиск да напуснем ИТН. Нелепи са слуховете за джипове", обяви Стоянов.

Той призна, че е осигурявал охраната на Алексиев, но не го познава лично. "Притеснява ме, че Алексиев е бил общински съветник от ГЕРБ, а аз станах един от учредителите на ИТН, за да премахнем ГЕРБ от властта", сподели Стоянов.

По думите му решенията как да гласува парламентарната група са били предавани от Тошко Йорданов. "Предполагам, че това е била волята на Слави Трифонов. Мнозина остро възразяваха срещу това. Решението да напуснем е вземано с месеци", разкри той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

"Певецът на мутрите" има приятели бизнесмени с бизнес за дрога, пране на пари, контрабанда и държавни контролни служби. Приятелите му бизнесмени овладели най-голямата митница и си прекарват стоката насам-натам. Приятелите са най-важни. Приятелите си помагат, независимо от чия партия са - ГЕРБ или ДПС. Те не си говорят за политика, а за приятелството си и за бизнес. Затова са приятели.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя за какво ни взема ????? Мислили за това от Нова година. Айде бе. Излязоха с оферта и айде налапаха бахура

5

Анонимен

преди 1 година

Всички отцепници си лепнаха черно петно. За никакъв "морал" не иде реч, а за келепир. Иска им се да ги направят министри. Всички знаят какъв е Слави, а те чак сега разбрали, че бил авторитарен.

fallback