Снимка: БГНЕС
fallback

Опит да привлече на своя страна и да отцепи от парламентарната група депутат от ИТН е направил премиерът Кирил Петков. Това съобщи Ива Митева и уточни, че въпросният народе представител е Кирил Симеонов.
Самият той каза, че поканата за среща е дошла лично от премиера и се е провела снощи.

Oще по темата
Петков не му бил предложил нито пари, нито постове.

По думите на Симеонов срещата е била кратка.

"Просто си поговорихме и ми каза, че ако мога да си преосмисля позицията, за да не хвърляме страната в хаос и т.н. Цялостно ми каза, че нещата не може да продължават така. Срещнахме се близо до БНР мисля, не знам коя точно сграда беше, но не, не в заведение, в някаква негова лаборатория, или нещо такова", обясни той.

"Снощи късно му се е обаждал премиерът, за да го убеждава в посока да поддържа правителството и кабинета и да гласува за бюджета. Чухме премиера още онзи ден да говори за 12 депутати, явно той в момента ги търси. Ако това е моралът, за който той говори, ако това е борбата с корупцията, поздравявам го. Това, което виждам като закон, внесен вчера – показно как закони не се пишат“, коментира Ива Митева.

Тошко Йорданов твърди, че Петков е говорил с най-малко четирима техни депутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

реалист

преди 1 година

Не са виновни нито тия от ИТН,нито от ПП,че съсипаха държавата за половин година.То се виждаше какви са,виновни са нискообразованите будали гласували за тях

37

Ха ха

преди 1 година

Този свидетел да го бяха подготвили по добре! Не знае в коя сграда се е срещнал с Петков,лаборатория някаква била,не му е предлагал нищо,ама искал от него подкрепа?!?Нещо всички дружно започнаха да лъжат,явно Петков ги е заразил с вирус на лъжата...веднага да се ваксинират....

36

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Оди пеша бре.. Стига с опорките бе! И да има кремълски слуги , американските са стотици пъти повече. Гледам, че и турските слуги нарастват, вместо отдавна тази партия да е извън законът.

fallback