38

реалист

преди 1 година

Не са виновни нито тия от ИТН,нито от ПП,че съсипаха държавата за половин година.То се виждаше какви са,виновни са нискообразованите будали гласували за тях

37

Ха ха

преди 1 година

Този свидетел да го бяха подготвили по добре! Не знае в коя сграда се е срещнал с Петков,лаборатория някаква била,не му е предлагал нищо,ама искал от него подкрепа?!?Нещо всички дружно започнаха да лъжат,явно Петков ги е заразил с вирус на лъжата...веднага да се ваксинират....

36

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Оди пеша бре.. Стига с опорките бе! И да има кремълски слуги , американските са стотици пъти повече. Гледам, че и турските слуги нарастват, вместо отдавна тази партия да е извън законът.

35

Герб

преди 1 година

Внасяйте вот на недоверие - ясно е герб ще гласува против те си се прегьрнаха с подмяната

34

Хоп

преди 1 година

Много герберо-сарайски кранчета за кражби извади на светло Петков и активираха алчния славчо.Итн са продажници.Никога повече няма помиришат власт.Жалко,че има толкова много шарани,които се вързват на масовата атака към правителството.

33

до глупости на килог

преди 1 година

Аз съм *** и вие сте прости и за това се разбираме. Първата част е вярна, втората не! При толкова *** и неграмотен народ, всеки ги манипулира, а това е различно от разбиране. Лошото е, че всички на това разчитат и ни крадат като за световно. И друг път писах, всички са във властта за забогатяване. Нямаме държавник, който да мисли за българските интереси като Орбан. Това е истината.

32

Анонимен

преди 1 година

Мда...трудно ще дадат властта.Вчреа писаха по новините и даже тук четох как военна колона от полигона "Корен" са пратили в София.

31

Анонимен

преди 1 година

Дедо Еконтий е злосторника, за да си поръчваме игри и филми на дискове и да ни сурвака с доставката :)

30

Анонимен

преди 1 година

Причаква ги зад всеки ъгъл хахаха

29

Ей

преди 1 година

Приемете новият бюджет зада помогнете на хората и после си мерете пиш...те.

28

Никога Повече

преди 1 година

над 4% за ПП, ДБ, БСП и ИТН, най-голямото Зло случавало се последните 33 години на България! Вън от Парламента!!

27

Смях

преди 1 година

Доколкото си спомням в случая с Татяна Дончева, доказателството за твърденията на ИТН беше листче, на което пишеше "5"?! Само това! От числото 5, Славчовците изградиха цяла теория на конспирацията, в която зли сили се опитват да разцепят прекрасната им партийка :)

26

4-на Ламя

преди 1 година

дори с Едно Отрязано Гърло е още по-жадна за Власт и Гладна за Пари! Те Никога няма да си тръгнат, напротив, ако трябва ще докарат и Танковете в София!!

25

резил

преди 1 година

Той пък опитал да привлече другото про100 Кирче, де оди в Биг Брадър.

24

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен барабар с Нинова ще си тръгнат от властта само с камъни. Имат да прибират още много от комисионните за доставка на газ и оръжие за Украйна. Само с бой ще се оттеглят.

23

Анонимен

преди 1 година

Маркуча с тази си позиция може да влезе в следващия парламент кой знае.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако Петков е видял, че Симеонов е качествен човек, какво лош има в това да му каже, че иска да го включи в отбора си! Смешна е реакцията на групичката на фотото, начело с гъргорещата Митева! Личи си, че са подготвяли преврата! От "работната бригада" ИТН е щуката, тегли надолу. А коментарите им къртят миФки!

21

Балабанчо!

преди 1 година

Балабанчово нищожество, да ти обадя, че Кирил Петков е поискал да вразуми някои ваши сарайски лакеи, назначени от сакатия ви "лидер" за депутати! Искал е да ги спаси от позора на чалгарската ви сбирщина "скроена" в сараите, по кремълска директива! И да ги спаси от позора да станат национални предатели, каквито сте вие ! А ти бе, Балабанчо, ти си бил и крадец! Като ловък *** си откраднал едни записки от джоба на Кирил Петков, за да ги развяваш по телевизиите! Само че развяваш позора си!

20

Анонимен

преди 1 година

Линда го чека с точлката потупвайки я в дланта си и гледайки начумерено.

19

Анонимен

преди 1 година

вижте ся Кирчо и Кокорчо са 2- рия проект на Прокопиев, създадоха го щото видяха че само с ДБ немогат да съберат достатъчно гласове, та така създадоха ПП да издърпат гласовете на ИТН, щото Дългия ги поряза, за Прокопиев е от първостепенно значение да се дигне ветото на СМ, защото прави банка там и му трябва лиценз, та накратко, това е ситуацията:) Естественно очаквам всички медии на Прокопиев в дружно да сипят злостни клевети по отношение на Дългия