Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Според депутата от „Има такъв народ” Ива Митева предсрочни избори не са нужни, дори са опасни в този момент. Коментарът ѝ идва, след като Слави Трифонов обяви, че партията му напуска коалицията.

Oще по темата
Митева смята, че трябва да се опита да се състави нов кабинет. „Ако искахме този премиер да остане, нямаше да изтеглим министрите си. Имаме проблем в самото управление - с премиера и с вицепремиера. Затова изтегляме министрите си. Омръзна ни на коалиционните съвети да не се случва нищо”, отбеляза тя пред Нова тв.

В случай, че се завърти рулетката с мандатите, Митева уточни, че ИТН няма да подкрепи правителство на „Продължаваме промяната”. „Друг мандат с ПП не смятам, че бихме подкрепили. Ако мандатът стигне до нас, ще опитаме. Ще търсим правителство на широкото съгласие. Втори мандат на ГЕРБ няма да подкрепим”, обясни депутатът.

Тя коментира важността на личностите, които стоят начело. „Казахме, че избираме А отбора, аз не виждам А отбора - никъде на нито един пост. Нека наистина да започнем да търсим А отбора и хората, които могат наистина да взимат решения и да се справят. И да престанем с празните приказки”, апелира Митева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

260

Анонимен

преди 1 година

Митева ти си една фъфлеща *** на Герб.Алчна си и дано твоето дете мизерува както нормалните българчета на които родителите работят за храна и сметки.Само вашите учат в елитни училища, а кой им плаща - ние....Ще ви извлечем от Парламента и никакви карти няма да ви помогнат.Ненужни ***.

259

Анонимен

преди 1 година

Не знаете ли кой е мъжът на Митева? Назначен от Бойко в Брюксел Той е виновника за спиранети на Магнитски.Митева е човек на Герб.За трети път Слави се отрече от държавата.Тази кукувица ще умре в мъки прокълнат от един народ, който иска да изхвърли мафията.Тоьи път няма да има прошка.Ако трябва ще има гражданска война.Стига са ни крали.Ако се върнат на власт крадците.Държавста е затворена!!! Няма да го позволим.

258

Срамно

преди 1 година

Митева,не те ли е срам? Ти беше интелигентното лице на ИТН и се принизи до тяхното махленскио ниво....е,сега как се чувстваш? Победител или използвана? Както и да се чувстваш сама си оплю името.

fallback