260

Анонимен

преди 1 година

Митева ти си една фъфлеща *** на Герб.Алчна си и дано твоето дете мизерува както нормалните българчета на които родителите работят за храна и сметки.Само вашите учат в елитни училища, а кой им плаща - ние....Ще ви извлечем от Парламента и никакви карти няма да ви помогнат.Ненужни ***.

259

Анонимен

преди 1 година

Не знаете ли кой е мъжът на Митева? Назначен от Бойко в Брюксел Той е виновника за спиранети на Магнитски.Митева е човек на Герб.За трети път Слави се отрече от държавата.Тази кукувица ще умре в мъки прокълнат от един народ, който иска да изхвърли мафията.Тоьи път няма да има прошка.Ако трябва ще има гражданска война.Стига са ни крали.Ако се върнат на власт крадците.Държавста е затворена!!! Няма да го позволим.

258

Срамно

преди 1 година

Митева,не те ли е срам? Ти беше интелигентното лице на ИТН и се принизи до тяхното махленскио ниво....е,сега как се чувстваш? Победител или използвана? Както и да се чувстваш сама си оплю името.

257

Анонимен

преди 1 година

Чалгара мой да е проссс ама надушва парите и собенно като се крадат в колосални размери! Евала че не успяха да му запушат устата с милиони а ги предаде пред цялата държава за чудовищните кражби на милиарди!

256

Анонимен

преди 1 година

Толкова вдлъбнат като Кичу до сега не е имало и за товарач в селския ни магазин. Ба си шашаввляка.

255

Анонимен

преди 1 година

кои

254

Анонимен

преди 1 година

Ситурно си мислят, че те са А-отборът?!

253

Сърната

преди 1 година

Ще ми свършат пуканките от толкова много цирк.

252

Анонимен

преди 1 година

Кирето да си ходи при работодателя му Сорос

251

Анонимен

преди 1 година

Целият електорат на ПП се събрал в темата, хаха. Пътници сте, един гейпарад ще ви остане, и то на паметника на Съветската Армия.

250

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента да се види кой или кои са за правителство на малцинството.Всеки да си прави изводите за себе си.Не е трудно човек да разбере дали това е правилно.

249

Анонимен

преди 1 година

Трифонов е българския Зеленски - комедиант в политиката. Комедията на Зеленски мирише на кръв и разрушения, добре че нашия комедиант отива под 4 процентовата бариера.

248

Анонимен

преди 1 година

гербестия патеричок Трифонов сега като се коалира с гроб и дпс и народа излиза на улиците.

247

РУСКИТЕ ЛАЙНА НЕ

преди 1 година

ИСКАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ НЕЗАВИСИМИ, САМОСТОЯТЕЛНИ И ДА ИМАТ ОТДЕЛНА ПОЛИТИКА, РАЗЛИЧНА ОТ ТОВА НА РУСКОТО БЛАТО! ИТН СА ПРОРУСКА ПАРТИЯ, КОЯТО KATO СЛУШКА РУСКИТЕ ПИЯНИЦИ И ПPOCTИTУTKИ, УЧАСТВА В РАЗПАДА НА БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО! ТИЯ НЕ СА САМО ЗА УВОЛНЕНИЕ, НО И ЗА СЪД, ПОНЕЖЕ ДЕЙСТВИЯТА ИМ СА ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ!

246

България ще се

преди 1 година

ОПРАВИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА, КОГАТО ПРЕМАХНЕ В СОФИЯ ПАМЕТНИЦИТЕ НА ДВУГЛАВАТА РУСКО-ВИЗАНТИЙСКА КОКОШКА, А СЪЩО ТАКА И ПАМЕТНИКА НА РУСКИЯ HEГЪP АЛЕКСАНДЪР ПУШКИН! Т.НАР РУСКАТА ЦЪРКВА Е БИВША ДЖАМИЯ, В КОЯТО СЕ Е ПРОВЕЖДАЛО АНТИБЪЛГАРСКА ЦЪРКОВНА РУСКА ПОЛИТИКА! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ КАТО НАРОД, КОГАТО В УЧЕБНИЦИТЕ ПО БЕЛ ИМА САМО БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА, А НЕ СЕ ИЗУЧАВАТ РУСКИТЕ "АВТОРИ" ПИЯНИЦИ, КОИТО В КНИГИТЕ СИ ОПИСВАТ И ВЕЛИЧАЯТ ВСИЧКО РУСКО!

245

България ще се

преди 1 година

ОПРАВИ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД, КОГАТО ПРЕИМЕНУВА ИЛИ РАЗРУШИ катедралата, "посветена" на руско-монголското ла-й-но и пияница Александър Невски!

244

Зоро

преди 1 година

Трябва да се създаде партия в България в която да влизат утвърдени учени, които имат всепризнанати постижения и те да почнат да управляват. Как може тъпчовцците от чалгарския жанр да се организират, милиционерите на бб да се организират, а учените не могат. Трябва да се жертват за народа и да оставят науката да се заемат с политиката и да изведат България от това блато.

243

До 285

преди 1 година

Не се крий Копейкин, всички те познават. Връщаш партийна субсидия,а с нея си купуваш имот, агитират против ваксинация, а то лично си ваксиниран, искаш спиране на приемането на Европа,а собствените ти влогове са в Евро.....лицимер и крадец,а с видим на борец да справедливост. Айде дууууууххххай !

242

До 240

преди 1 година

" Копейкин също е опасен елемент"Не е копейкин, а Костадинов! Костадинов е опасен за предателите на България и българското, в другия Парламент ПП "Възраждане" трябва да влезе първа или най-много втора политическа сила! Възраждане трябва да бъде в Парламента и да управлява!!!

241

Чалга Идиотите ИТН

преди 1 година

получиха наготово и без труд високи министерски постове, високи заплатки, много политически привилегии, общо взети без труд ги поканиха в Управлението и сформирането на Българско Правителство. Същите тия нито работеха, нито направиха нещо адекватно, а за "благодарност" към Правителството, Кирил Петков и останалите партии в Парламента, а най-вече към простите им избиратели, същите тия прости чалгари сега лекомислено и без труд напуснаха и прецакаха доброволно Правителството