Снимка: БГНЕС
fallback

"Скоро ще засвирят сирените за почит към Ботев, а мнозина от украинците ще ги свързват със сирените за въздушна атака. Трябваше да им се обясни, че това е почит към български герои. Ние влязохме в контакт с всички представители на бежанците и "Телеграм" каналите и написахме съобщения, че това са сирени за почит, а те ни казаха, че ако не ги бяхме предупредили, са щели да търсят бомбоубежища". Това заяви депутатът от ГЕРБ - СДС Маноил Манев по Nova News.

По думите му представителите на украинските мигранти трябва да видят, че на властта въобще не им е до тях и не ги интересува какво се случва с тях. "Вместо да има разпределителни центрове на влизане в България и да бъдат настанени трайно, така че да могат да устройват живота си, бяха настанени в хотели. Септември месец ще трябва да връщаме бежанците по големите градове, за да продължат живота си и децата им да ходят на училище. Всичко това не е минало през ума на Константинова и Петков", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Серги

преди 1 година

Да бяхте предупредили и бедния български труженик,както и бедния български пенсионеризкарващ месеца с 360-400 лева!Урките,нито са част от икономиката ни,нито ще работят тук,в България!От курорт на курорт,от хотел на хотел,а българите не само кучета,но ичакалите да ги ядат!Пълни политически нещастници!

16

Анонимен

преди 1 година

По Коледа и Нова година да не се гърми, че се стресирали кучетата и животинките. Съгласих се, те не разбират. Ама чак толкова показна загриженост за украинците за друго говори. Просто някои хора си търсят петминутната известност за сметка на ситуацията. Като им се каже на хората защо вият сирените, все ще има кой да им обясни, няма да умрат от страх. При нас имаше сирени и доста силно виха, както винаги впрочем.

15

Ехо

преди 1 година

За сирените добре сте се сетили, но как ви дойде наум пак по хотели да ги настанявате в пл.курорти? Само след 4-5м. пак ще трябва да ги местите, защото като падне сняг идват скиорите. Хората в другите държави им направиха палаткови лагери и фургони, а ние хотели, а те пък ни заляха с капризите си. Стана ли ви ясно, че у нас дойдоха повече курортисти, отколкото бежанци?

fallback