Снимка: БГНЕС
fallback

За тази година можем да започнем основен ремонт само на онези участъци от пътната мрежа, за които има наследени технологични проекти и за които можем да обявим обществени поръчки за изпълнение.

Oще по темата
Това обяви министърът на благоустройството Гроздан Караджов, съобщи Нова.

Той изтъкна, че политиката на досегашните управляващи е била подценяваща към третокласните пътища и особено в планинските райони.

Няма поръчка на основен ремонт на пътища, която да е обявена от нас, и да не е обжалвана. Това попарва надеждите ни да ремонтираме - основен ремонт, пътища тази година. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов по време на парламентарния контрол.

Караджов съобщи, че за триста километра пътища за основен ремонт има направени технически проекти от предишните управляващи.

"В програмата за тази година за проектиране на пътната агенция, която лично съм разпоредил, са 2600 - независимо кой министър ще седи на моето място, догодина, лятото, той ще има 2600 приключени проектирания, вероятно и започнати процедури за строителни ремонти работи", каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Тия се похвалиха...

преди 1 година

... съвсем скромно, че за три-четири години ще завършат всички магистрали+няколко нови, ще изградят пет моста над Дунав, три тунела под Стара планина, ще ремонтират всичко и навсякъде, а до ден-днешен не са асфалтирали и един метър път, не са изградили нищо и нищо вече не обещават... Твърдяха, че са спрели 8 млрд кражби - сега се оказва, че парите ги няма, че всеки месец се теглят огромни заеми, че само за декември бяха похарчени непрозрачно близо 9 млрд....Продължаваме с дивотиите,протестъри

33

Аз промяната

преди 1 година

ДА МРАЗЯ СЕ, МРАЗЯ И ДЪРЖАВАТА СИ И ТОЧНО ЗА ТОВА ВЪЗХВАЛЯВАМ БОЙКО. АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО МОЖЕ ДА ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ, ТО ТОВА Е БОЙКО. НЯМА ПО ГОЛЯМ *** ОТ НЕГО.

32

Аз промяната

преди 1 година

Учих се от най добрият Бойко и до такава степен усвоих кражбата, че чак от себе си крада.

fallback