Снимка: БГНЕС
fallback

През уикенда се проведе Националната отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП.

Oще по темата
Мероприятието имаше за цел да избере нов лидер на младите социалисти. За поста имаше двама кандидати - председателят на столичната младежка организация на БСП Габриел Вълков и членът на Изпълнителното бюро на БСП Станислав Стоенчев.

Близо 300 делегата участваха в конференцията, като Габриел Вълков спечели със 163 гласа срещу Станислав Стоенчев, който получи 106 гласа.

“Първата ни задача след тази конференция е обединение на организацията - за мен няма "опозиция" и "ръководство", няма "про" и "анти" или "врагове" и "приятели". Всеки член на МО в БСП е човек, чието развитие е важно за мен. Искам да благодаря на всички членове на обединението, които през последните месеци ме подкрепяха и помагаха на моята кандидатура. Обещавам, доверието ви никога не е било даденост за мен! Предстоят ни вълнуващи две години, надявам се след тях да погледнем назад и да се гордеем с постигнатото!” - сподели Вълков пред делегатите на конференцията след победата.

През следващия месец новият лидер на младите социалисти ще трябва да представи план за работа на организацията и екипа, с който ще работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ленинец стахановец

преди 1 година

Какво е това фашистко-капиталистическо име бе, другарЕ - Габриел?! Що не е Альоша, Сергей и пр. родни-мили руско-съветски имена? Позор!

12

СВИНЯ мръсна

преди 1 година

Потомците на Ботев и Левске!

11

Анонимен

преди 1 година

Тоа само за физиономия тря лежи 5 години

fallback