Снимка: БГНЕС
fallback

БСП не са се отказали от таван на цените на горивата, а държавата трябва да поеме разликата. Това обяви пред Нова тв народният представител от БСП Борислав Гуцанов.

"Трябва да се направи така, че да има максимална справедливост при пакета с мерки за горивата.

Oще по темата
В Испания и Гърция се работи с ваучери. Минималната работна заплата искаме да се покачи до 760 лева. Също така да има намаляване на ДДС от малката потребителска кошница и таванът на енергоносителите и регулируемите стоки. Искаме от 1 октомври да има осезаемо увеличение на пенсиите", обясни той.

"Трябва да се водят разговори с "Газпром", за да се види най-разумната цена за икономиката.  Ще наложим вето за петрола", добави Гуцанов.

Според него протестът на бизнеса не е добър вариант за решаване на проблеми, а има нужда от повече диалог с властта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 2 години

Гуци, никой няма да ви чака вие от БСП да се погрижите за социално слабите! Хората на Боце така са зажъдняли да джавакат аванта направо от копанята, че вече не се сдържат! Не знаят, че Киро-Кокорчо така са опоскали държавните пари, че не 4 млрд., един няма да ви оставят. И като десерт се гответе в края на есента и първия месец на зимата озверелите от липса на пари и столичани да нарамят дървета и камъни и да ви гонят до Украйна! А там ще ви поемат мужиците и ще ви бият за вашата неблагодарност!

30

Ама има вето ....

преди 2 години

...и за европейските субсидии от ЕС....ха,ха,хааа....др.Гуцанов , и да не грухтиш после срещу европейското ВЕТО...!!

29

Анонимен

преди 2 години

С Газпром-дотука,другарю.Идва по-евтин газ .Сега от САЩ.После и от арабелите.Да си го продават на китайците на унизителни цени.

fallback