Снимка: БГНЕС
fallback

"Румен Радев днес - нито дума за истинските убийци на невинни хора". Това написа на страницата си във Фейсбук министърът на транспорта Николай Събев по повод днешното изказване на президента Румен Радев по повод 1 май - празник на труда.

"Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха "шарлатани". Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на "демократ", а душата е на друго място. На изток", коментира лаконично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

243

Анонимен

преди 2 години

Най-опасни са хората, които плюят по хората, които са ти помогнали. Не съм фен на президента не съм гласувал за него, но знам едно на "баща" не се посяга. Ако Радев не бе избрал Кирчо и Кокорчо този щеше да бъде просто бизнесмен собственик на фирма, а не министър.

242

Мбонго

преди 2 години

А може би Еконт ще доставя оръжие за Украйна, бързо и ефективно...

241

Анонимен

преди 2 години

До 261 Наблюдател . . . . . Направих успешна голяма фирма 20работи и Боиковата адмистрация я съсипа и знам колко е трудно да си предприемач у нас за туй казвам браво на Събев . . . . . . НЯМА УСПЕШНИ ФИРМИ БЕЗ ВРЪЗКИ В БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ СА СВЪРЗАНИ И ПРЕДИ И СЕГА С ПОЛИТИЦИТЕ! АЙДЕ СТИГА ПРОПАГАНДА! СЪЩАТА СИСТЕМА Е И В УКРАЙНА И В РУСИЯ! ЗАТОВА ПОЗДРАВИ ОТ ЕДНА МАЛКА ФИРМА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ С ПОЖЕЛАНИЕТО ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ БЕЛКИМ ДОЙДЕ РАЗУМ НА БЪЛГАРИТЕ НА ТРРИТОРИЯТА!

fallback