Снимка: БГНЕС
fallback

Най-правилното е да има предсрочни избори, смята лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му оръжейните заводи у нас работят на макс.

България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят направи, заяви  Борисов по повод въпроса за предоставянето на военна помощ за Украйна.

Oще по темата

Лидерът на ГЕРБ посети църквата "Св. Рождество Христово" в град Шипка и даде брифинг, излъчван в официалния профил на Борисов във Фейсбук.

"Президентът Зеленски поиска да отиват в Украйна само тези, които могат да помогнат, а не за сълзливи селфитата, каза Борисов по повод бъдещата визита на премиера Петков в Киев. Произвеждаме много оръжие и го даваме на Украйна, но както във всичко - задкулистно, тайно, допълни лидерът на ГЕРБ.

"Изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам. Оръжейните заводи работят на макс. Точно продукцията, която се използва в Украйна, това не е тайна", коментира още той.

Запитан дали държавата върви към предсрочни избори, Борисов каза: "Това е най-правилното, защото те показаха невъзможност в нито една сфера да направят каквото и да било". „Лошо е да има такова некадърно управление”, каза още той, но отказа да каже дали ГЕРБ ще иска вот на недоверие.

Според него правителството „готви още 2 милиарда да ни задължат”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

190

Анонимен

преди 2 години

Облизват се за парите

189

Анонимен

преди 2 години

Абе т...п,когато ти изнасяше оръжие за Сирия,някой разбра ли?

188

Анонимен

преди 2 години

Останал ли е държавен завод, всички май са частни?!Кои са Борисов или Петков, че да казват на частния бизнес- няма да продаваш или ще продаваш на някого.Бойко умело пропуска подробности за да предизвика избори, но той винаги си е бил такъв.

fallback