Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

„Рейтингът на прокуратурата е много нисък, за разлика от рейтинга на правителството“, обяви политологът доцент Петър Чолаков пред БТВ.

"Атаката на правителството не е, защото Иван Гешев не им е симпатичен, а защото е показал, че не върши своята работа“, каза той.

Oще по темата

„Иван Гешев пък каза, че имало акция срещу прокуратурата. Не става въпрос за това, а да се спазва законът. Остават съмненията, че има двоен стандарт, остават съмненията, че например Васил Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото тук както иска да свидетелства, увреждайки дори личния си интерес, тогава щеше да бъде един много неудобен свидетел“, коментира Чолаков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Глупости та дрънка

преди 2 години

КЪВ СВИДЕТЕЛ Е ЧЕРЕПА , КАТО РЕАЛНО НИЩО ОТ ТВЪРДЕНИЯТА СИ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ??!....ГОЛИ ПРИКАЗКИ , КОИТО И АЗ МОГА ДА ИЗРЕКА , ЧЕ НАПРИМЕР СЪМ СПАЛ СЪС ЖЕНА МУ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ И.....ТЕ СА МИ ПРАВИЛИ БИБИТКИ....ХА,ХА,ХААААААААААААА.....!---РАЗЛИКАТА Е НИКАКВА!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Чолаков Черепът топи Борисов по много глупав начин смях носи 500 еврови банкноти в чорапите И като Черепът е толкова сигурен в себе си защо избяга защо се крие и лъже от Дубай каквото му падне И за мое учудване ИМА поддръжници в правителството борците с корупцията Смех Голем НО всичко това е за сметка на България Киро пращай самолет за Божков нали си му свидетел корупцията нулева е по Кировски и по 13 клозета

12

перко

преди 2 години

ТО ПЪК ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО....

fallback