fallback

Общ преглед

Цялото ръководство на партия ГЕРБ се събра на площада между Министерски съвет и Президентството в знак на протест срещу ареста на бившия премиер Бойко Борисов.

Те поискаха незабавна оставка на правителството на Кирил Петков заради полицейски произвол според тях днес има само един въпрос: Кога ще подаде оставка това правителство на "просто Киро"?

Oще по темата
Цвета Караянчева обвини премиера Петков, че е нарушил основния закон на държавата, предоставяйки невярна информация, а сега заявява, че никой не е над закона.

"Този който наруши Конституцията казва, че никой не е над закона. Всичко това се прави, за да прикрият управляващите безпомощността си, заради увеличаващите се цени и инфлация, гигантския скок на горивата, тока и храните“, каза тя пред протестиращите и добави: "Скандират Русия, а техните деца учат на Запад и карат западни коли. Защо не карат лади?".

"Вече има диктатура. Искаме оставка", каза Костадин Ангелов, цитиран от БГНЕС, а Красен Кралев заяви, че сме "свидетели на диви комунистически практики".

Любен Дилов син беше лаконичен: "Просто Киро, просто да си върви".

От ГЕРБ обвиниха правителство, че не прави нищо, за да се справи с високите цени. Те заявиха, че изборите им са били откраднати от Румен Радев с помощта на гласуването с машини, като заявиха, че трябва да има предсрочни избори през есента. Те призоваха всички демократични хора да поведат борба, защото след Борисов ще дойдат и за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

296

Възмутен

преди 2 години

Борисов е опасен за бъдещето със своето изявление за воиенната помощ за ѝУкраюйна.Гуерберите , как мислите, дали София ще е цяла. Трябва ви някаолко ракети, за да ви изселят от града, търсейке скривалище при тези, които смазвахте по селата.

295

Анонимен

преди 2 години

ББ да не някой нац герой стига вече сте бучали Има някакви данни дават ги на прокуратурата има си адвокат води се дело и тн а и ако ББ не се бе развънял на всички медии щяха да го пуснат докато разберем Да не би дават всички задържани по ТВто

294

Анонимен

преди 2 години

Като има диктатура,как все още сте в парламента,как сте на протест,как Ви позволяват да се изказвате?Когато Вие бяхте на власт какво направихте с майките на болни деца,как се държахте с медицинските сестри как спец частите арестуваха 4 медицински сестри.При вас с имаше репресии.Не е репресия да арестуваш човек за който целия свят знае,че е престъпник,а само нашата прокуратура не знае.Вижте какво става При Путин и ще Ви стане ясно,коне по-близо до диктатурата сега или при Бойко.

fallback