296

Възмутен

преди 2 години

Борисов е опасен за бъдещето със своето изявление за воиенната помощ за ѝУкраюйна.Гуерберите , как мислите, дали София ще е цяла. Трябва ви някаолко ракети, за да ви изселят от града, търсейке скривалище при тези, които смазвахте по селата.

295

Анонимен

преди 2 години

ББ да не някой нац герой стига вече сте бучали Има някакви данни дават ги на прокуратурата има си адвокат води се дело и тн а и ако ББ не се бе развънял на всички медии щяха да го пуснат докато разберем Да не би дават всички задържани по ТВто

294

Анонимен

преди 2 години

Като има диктатура,как все още сте в парламента,как сте на протест,как Ви позволяват да се изказвате?Когато Вие бяхте на власт какво направихте с майките на болни деца,как се държахте с медицинските сестри как спец частите арестуваха 4 медицински сестри.При вас с имаше репресии.Не е репресия да арестуваш човек за който целия свят знае,че е престъпник,а само нашата прокуратура не знае.Вижте какво става При Путин и ще Ви стане ясно,коне по-близо до диктатурата сега или при Бойко.

293

Анонимен

преди 2 години

12 години диви мутренски практики - е сега трябва да си получите заслуженото - затвор !

292

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът се върна на власт.

291

Анонимен

преди 2 години

"просто Боко " - това е истината - няма просто Киро - Петков е 100 класи над тиквата ви !

290

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на ГЕРБ играе на контра на новата власт. Откраднатото още дълго време може да се ползва за влошаване на живота на българските граждани.

289

Моля

преди 2 години

Спазвайте противоепидемичните мерки

288

ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ

преди 2 години

На "протестченцето" в подкрепа на Тиквоний се явиха 100 мутри, 100 видни крадци от ОПГ ГЕРБ и 1000 платени селянина. Толкова за ГЕРБ.

287

Крадецът в затвора

преди 2 години

Боко Тиквето ще ходи в затвора. А тези нещастници на снимката са най-долното от БГ обществото.

286

Незнайко

преди 2 години

Няма таково дъно - да арестуват лидера на опозицията само по думи на един обвиняем, който се укрива от правосъдието в Дубай. Радев, машата на Решетников, изверг.

285

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си колко много хора умираха през управлението на ГЕРБ просто ей така, защото са засегнали някой от ГЕРБ и съсипаха маса човешки съдби, а спомняте ли си как Гешев и сие , искаха 20 години затвор за невинни хора като Иванчева, просто ей така, защото не искала да даде градинката между блоковете за застрояване

284

Ехаа

преди 2 години

Чакаме да арестуват Бойко Радев и Румен Борисов.

283

Анонимен

преди 2 години

До 300, само да не е така както вие кривите йовете на комунистическите големци за да катерите йерархията в БКП, че ако е битка по обслужване на мъже никои неможе да бие гробарите, даже пайнерките ви гледат и се учат от вас!

282

Анонимен

преди 2 години

Всички идеотченца от Да България ще бъдете пребити безцеремонно

281

някой с мозък

преди 2 години

До Анонименнаучи се да пишеш, селянин

280

Анонимен

преди 2 години

299 ще изкривиш винкела утрепко

279

Анонимен

преди 2 години

Поне нагледно се видя "милионната" подкрепа на която се радва Гроб и Боко, че реално е 100 платени лакея! На великата битка за олио в Кауфланд имаше повече участници отколкото гербери се събраха да защитават баба Борисова и да се молят за спасението и! Да си организират ДМС кампания и да събират капачки за по читав адвокат на баба Борисова!

278

Анонимен

преди 2 години

Как смятате хората от протеста който най много крякат дали е заради Бойко или се опитват да спасят собствените си кожи?

277

Хахаха

преди 2 години

Точно пък гербери да се оплакват от полицейски произвол е нонсенс Помним как биха хората по площадите и зад колоните на МС!А друго се сещам, канят сега премиера на изслушване в НС и един път не се яви.Боко с години не се показваше на трибуната.Голям страх го тресе Тиквун. Спеше последните години всяка вечер на различни места. От страх. А един път почнеш ли да се старахуваш за нещо ще си получиш заслуженото.