Снимка: Pixabay
fallback

Свидетели сме на дезинформационна кампания за създаване на паника във връзка с наличието на горива. Горива има и ще има. Това написа във фейсбук профила си министърът на електронното управление Божидар Божанов.

Oще по темата

По думите му, комбинацията от дезинформационната кампания и склонността за спекулиране със страховете на хората от страна на някои търговци, води до повишаване на цени и нагнетяване на напрежението.

Премиерът вече обяви, че ще сезира КЗК, а в МЕУ анализираме източниците и начина на разпространение на тази дезинформационна кампания, добавя министърът.

Божанов коментира, че е излишно да се запасяваме с туби с бензин, но можем да се запасим с критичност към "новини" в съмнителни сайтове и фейсбук групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 2 години

На баба им хвърчилото. Аз работя в приближена фирма на Лукойл в Бургас, и ще ви кажа от първа ръка, че акваторията край Лукойл гъмжи от руски танкери, които ТОВАРЯТ гориво.Вие сами може да си направите изводите, и да решите дали да слушате какво ви разравят по телевизията.

72

Анонимен

преди 2 години

Алооо....тубаджиите...Как се чувствате, като се набутахте с по-скъпото гориво? Сигурно после сте отишли и сте изкупили и тоалетната хартия от Кауфланд, а? Малееее колко сте прос.Тииииииииии....хахахахахахахха. Вие сте истински пример колко лесно могат да се маниполира стадото. хахахахаха

71

АУТ НА РУСКИЯ БЕНЗИН

преди 2 години

.....ЩЕ СЕ РАДВАМА ПОНЕ МЕСЕЦ НА ТОЗИ ФАКТ!...ЛИБИЙСКИЯ Е КЪДЕ-КЪДЕ ПО-ЕВТИН И ЧИСТ...!

fallback