Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Поздравявам Специализираната прокуратура и ДАНС за поредното разследване за шпионаж в полза на Руската федерация, застрашаващ националния интерес на България. Това написа в профила си в Twitter главният прокурор Иван Гешев.

Oще по темата
Той не уточнява подробности около разследването. Само добавя коментар: "Надявам се, политическите идеи за закриване на специализираните структури да не са в резултат именно на тези успехи".

По друго дело за шпионаж в полза на Русия шестима души са изправени пред съда, припомня Bulgaria ON AIR. Три от лицата са разгласявали класифицирана информация с военен характер.


 

❗️Поздравявам Специализираната прокуратура и ДАНС за поредното разследване за шпионаж в полза на Руската Федерация, застрашаващ националния интерес на РБ. 🇧🇬🇪🇺 Надявам се, политическите идеи за закриване на специализираните структури да не са в резултат именно на тези успехи.

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) March 2, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Боб

преди 2 години

А защо Гешеф не се грижи за престъпноста в България? 8те джужета, КТБ и тн? Или до последно ще симулира? Що не го вземат за треньор на нациолания по футбол? Дали щото съдиите на УЕАФА не са толкоз балами като съдиите в съдебната власт у нас?

44

Анонимен

преди 2 години

Долу Гешев лъжеца ! Направи ни за смях с небивалиците които ръси постоянно, от Европа и САЩ му отговориха вече многократно че лъже и е жалък, сега си намери нова измама да дъвче и да се прави на лоялен!

43

Българин

преди 2 години

Трябва и проруските *** по форумите да бъдат обявявани за руски шпиони и диверсанти!

fallback