Снимка: БГНЕС
fallback

"Възраждане" също излезе с позиция за конфликта в Украйна, която се различава от тази на управляващите и мнозинството в НС.

"Ние осъждаме нарушаването на Минските споразумение, но от страна на Украйна, защото в последните години под управлението на Зеленски са нарушавани многократно", коментира лидерът на партията Констадин Костадинов.

"Ние сме склони да виждаме вина и в Украйна, за разлика от повечето които я преписват само на Русия. Ние сме загрижени от позициите на управляващите в България относно признаването на Донецк и Логанск, защото в тях видяхме само подкрепа на американската и украинската позиция, но нищо в защита на правата и живота на българите в Украйна", допълни той.

"България трябва да призове международната общност да отстоява демокрацията, а не интересите на САЩ", отсече Констадинов.

Според него България има национален интерес, които изисква да не се подкрепят санкции срещу Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

Земя

преди 2 години

Тия от Възраждане са ненормални и яко ги друса лудостта. Срам срам, че са в парламента яко ваксинирани ама лъжат, че не са лапат от кацата у яхнали вълната...

169

Коце

преди 2 години

пак казва на черното бяло. Да не се е друсал с новичок? Русия наруши споразуменията, тоя вика: Украйна.

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117-------Какъв газопровод си подарил, бе? Ти въобще нещо подарявал ли си? И защо мислиш, че на нас трябва да продават евтин газ? Щото постоянно казваме, че ги мразим, поне във фъшкийския сайт!

fallback