Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът Кирил Петков трябва да се яви на разпит в прокуратурата на 9 февруари. Призовката е била връчена на главния секретар на Министерския съвет.

Oще по темата

Вчера стана ясно, че обвинението иска повече подробности около имената, които Петков е споменал по време на срещата си с главния прокурор Иван Гешев в петък, свързани със скандалите "Барселонагейт", магистралите, ББР и други случаи, припомня Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Мъко,мъко

преди 2 години

Колко са жалки гербарите! От болест можеш да се излекуваш-от глупост и простотията-НЕ.

60

Анонимен

преди 2 години

Първия път като го натиснаха, беше министър, сега е премиер. Мисля, че Гешев и кукловодите му, много се надценяват. Народът е зад премиера, трябва да се знае.

59

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е изключителен пpocтак. Тъпaнap, който си мисли, че хвърлянето на много пари ще му помогне. В резултат на мащабната атака от платените тpoлове на ГЕРБ, вече всеки ги разпознава и не им обръща внимание. Със същият инат Тиквата е платил на изданията да трият онези думи, които каза за Цвета Караумната, в резултат на това хората я презират още повече. Нечестно спечелените милиарди с нищо няма да ти помогнат Тикво, все едно да дадеш пpeзерватив на 5-годишно дете и то ще си направи балон.

fallback