Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият директор на „Булгаргаз” Николай Павлов е призован на разпит в понеделник. Това потвърди той пред Нова телевизия.

Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг освободи целия борд на директорите на „Булгаргаз” в края на миналия месец. Отстраненото ръководство определи тези действия като политически мотивирани.

Няколко дни по-късно премиерът Кирил Петков обяви, че ще има обвинения за високите цени на газа. Според него досегашното ръководството носи отговорност за скока на цените от края на миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 2 години

Никога никой на тези нива в България няма да да бъде осъден - никога! За каквато и промяна да говорят....

33

Ле-ле ,

преди 2 години

..какви лъжи се разнасят из форума? 15 милиарда "Еврофондове" били раздадени за строителството на Хемус ? Няма ли кой да им обясни на тези дребни душички, че магистрала Хемус се строи от българския бюджет! Орешарски я извади от Европроектите, а Кокорчо обра 491 милиона от сметките на АПИ, заделени за Хемус! Всеки може да си направи лесно справката за това! Толкова ли няма поне за една истина да се хванете, а само лъжи!

32

Пурко

преди 2 години

И, какво ще го питат стария шеф на Булгаргаз? Може би ще го питат: Как, и защо новото ръководство на Булгаргаз продаде тайно, за 3 секунди, 37000 Mvh газ на Румъния при недостиг на газ в България? Куролативни крадци и измамници!!!

fallback