Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността. Заседанието е насрочено за 16:30 ч., съобщиха от правителствената пресслужба.

Участниците ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност, посочват от пресслужбата на кабинета.

Като част от исканите гаранции за своята сигурност Русия поиска да няма сили на НАТО в България и Румъния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има, Украйна лъже, че ще воюва с врага на САЩ - Русия. Украйна ще иска още пари от ЕС и САЩ, ще иска още безплатно оръжие от САЩ за армията си, но няма да воюва с Русия. Лъже нас - натовците, евроатлантиците, американофилите, русофобите, за да й даваме пари и да се надяваме, че ще воюва с Русия. Всички ние сме измамени като "Баба от телефонен измамник". Измамникът Украйна се обажда на бабата НАТО и казва: "Бабо, дай пари, ще воювам с Русия". Бабата НАТО хвърчи до банката и праща.

21

Warnings about

преди 2 години

ПАЗЕТЕ ДОНБАС И КРИМ ОТ американските наркомани и техните ЗОМБИТА !!!ОБСЕБЕНИ ОТ МАСОВИ УБИИЦИ ОТ САЩ провеждат исключително *** диверсия anti EUROPE ,ANTI EUROPIAN UNION като атакуват техните ВАЖНИ СЪСЕДИ и СИГУРНИ ТЪРГОВСКИ ПАРТНЕРИ ВКЛ МОСКВА ...Терористиtе от САЩ атакуваха много кратно лидери на NATO and EU with 5G and 6G digital holographic video terror..

20

Анонимен

преди 2 години

Нали се реши. ЕС ще отпусне 1,2 млрд на Украйна , от тях някое друго милионче ще остане по чиновници в ЕС, останалите ще потънат като вода в пясък из необятната украинска корупция. За такива пари си струва шума който се вдига.

fallback