Снимка: БГНЕС
fallback

По покана на министър-председателя Кирил Петков на официално посещение в София ще бъде премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски на 24 и 25 януари. В рамките на визитата ще се проведе и съвместно заседание на правителствата на двете държави.

Официална церемония по посрещането на министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски ще се състои в понеделник, 24 януари, от 16.00 ч на площад „Св. Александър Невски“. Двамата премиери ще положат венци пред Паметника на Незнайния воин.

Съвместното заседание на правителствата на Република България и Република Северна Македония ще се проведе във вторник, 25 януари, в резиденция „Бояна“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонименбре прочети нещо...само със плюнки,европа бе завладяна от хитлер и бе фашистка,гледаха как извозват еврей...как ги убиват...славяните бяха следващите,фашистко е да опитваш да оцелееш като убиваш и мразиш....в тоя смисъл макетата са фашистите,те палят национални флагове,крадат история,предават Народа си,учат децата си да мразят децата на...братята си...това е фашизъм...21 век..."свободният"свят го толерира...лицемерие и несправедливост...така се ражда фашизма..ще родите чудовище скоро

68

ББ

преди 2 години

До До ББв това е проблема...образование и възпитание,агата ахмед от 30 г. ви учи да сте нагли,крадливи и продажни..за вас еничарите от дпс-гроб няма други ценности,само пари и злоба...да ама Народа ни строи и почита Левски,защо?ама как така?петков е министър-председател от един месец...не се кълна в никого,дадохме му шанс просто,никога повече енича.ите от дпс-гроб във властта...мафия сте,надяваме се САЩ да си довършат работата,ако са ни искренни приятели и накажат престъпниците"политици"

67

Анонимен

преди 2 години

Киро вдлъбнатото ше ни оправи :)))

fallback