Снимка: БГНЕС
fallback

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Oще по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

162

1

преди 2 години

каскет,какъв избор имаше при теб,направо бойко те назна4и,при един кандидат,никакъв избор няма.

161

Диана

преди 2 години

До Сърдете се на себе с Не ние си докарахме неограничената власт на Радев, а тро.ло.вете на БСП! Фактически Президентската власт у нас е много малка - такава я направиха БСП още от първите дни на демокрацията, когато президент стана синия Жельо Желев. Нарочно орязаха всички права на президента, но му оставиха правото да манипулира, особено тр.о.ло.вете на БСП. Жельо не беше манипулатор, нито другите ни президенти. Единственият, който се възползва от това право е БСПарският мо.шеник Радев...

160

Българин

преди 2 години

Протестите миналото лято бяха ... първо, заради пандемията и мерките които взе Борисов ; второ, парите на Черепа/той сам се похвали ,че "протестите" са негово дело/; трето, че Радев излезе и размаха юмрук на платените агитки,и насъскваше две тълпи една срещу друга ; и четвърто, защото Борисов сам искаше да се оттегли, защото знаеше ,че идва освобождаване на енергийният пазар!

fallback