Снимка: БГНЕС
fallback

В отговор на обвиненията в репресии от страна на Цончо Ганев от "Възраждане" заради протеста пред парламента вчера, депутатът от ПП Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, попита дали не трябва да бъде искан депутатски имунитет.

Oще по темата
"Ако аз утре реша да извикам 500 души, които са гласували за мен, да дойдат да поблъскат полицаите и да влязат незаконно в НС, като има кажа - ще ви платя автобусите, може да ви дам и по 40 лева, не е ли правилно главният прокурор да ми поиска имунитета, да бъда съден и да ме крадат в затвора. И въпросът е дали законът важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

496

Гореща новина

преди 2 години

Чекай чекай малко...уж промяна а вкарахме в Парламента хулиганите дето мятаха яйца домати и развалена риба по обществени сгради ! Е какво очаквате ? Тия освен да закопаят България друго не могат ! С едни фалшиви снимки ви хванаха като глупави шарани сега не плачете мандалото е паднало !

495

Неочаквано тъп

преди 2 години

Ицката требваше да го пита, марихуаната ли ти е крастата, или немаш кинти, земе пали, и бегай с Астрата. Лошото е че в парламента лапат П..... ки, некой даже немат хемороиди.

494

Аз

преди 2 години

На тоя бустера му е подействал

fallback