Снимка: БГНЕС
fallback
"Твърдението, че проверката за детските тестове за коронавирус цели да се урони престижа и името на бившия служебен министър Стойчо Кацаров е лишено от основание". Това се казва в официална позиция на КПКОНПИ след дадено интервю от бившия министър на здравеопазването Стойчо Кацаров, предаде bTV.
 
От антикорупционната комисия подчертават, че са се задействали след постъпил сигнал и медийни публикации, които също се считат за сигнали по смисъла на закона.
Oще по темата
 
"Без да се оспорва правото на всеки на защита и медийни изявления и без въобще да се повдига въпроса за личния престиж на Стойчо Кацаров, следва да се отбележи, че по този начин и по такава процедура, уредена в закона, Комисията е процедирала по всеки сигнал", казват още от КПКОНПИ.
 
От КПКОНПИ казват още, че твърденията, че проверката се прави с "цел на атаката" президента Румен Радев са голословни и целят да се отклони общественото внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да отговаря за действията си, а не да се занимава с политиканстване. Ако има данни за престъпление Фигуранта няма да си сложи ръката в огъня заради него. КАцаров е предвиден за бушон, тъй че да свиква.

67

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Хич да не се притесняват КПКОНПИ ,че са му уронили авторитета ,той просто няма такъв .

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Той вече е събрал достатъчно негативи :) с действията си. По-зле не може да бъде. Поставете им този въпрос в НС, трроле :) Има парламентарен контрол :) Ще обяснят на всички :) Ама не е това целта, нали :) Хайде, чао, омръзнахте ми. Тежко дежурство Ви желая! И на братовчеда също :):):) Когато плашите някого, бъдете сигурен, че се страхува от Вас, защото иначе ефектът е обратен :)

fallback