Снимка: МС
fallback

Премиерът Кирил Петков честити на всички Новата 2022 година. Той избра да отправи своите благопожелания в компанията на едно от многото талантливи деца на България.

Oще по темата
Заедно с 10-годишния Данаил Попзафиров, който е в световния шахматен елит, изиграха партия шах.

"Хора като Данаил ни дават надежда, че Българи може да бъде много по-успешна", отбеляза министър-председателят.

Премиерът посочи, че една от целите на кабинета за 2022 година е именно да запази талантите на България, да им даде възможности да се развиват и да прославят страната ни с победите си. "Нека заедно да работим за по-добра България!", призова министър-председателят Кирил Петков и честите на всички новата година.

Още за пожеланията на политиците вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

Читател

преди 2 години

Видях,как се държи малкият *** днес,представям си,когато е на 20-ет години.Мимики,физиономия на един подрастващ,който ще "върви" по хора,когато се сдобие с някаква титла.

157

до к.144

преди 2 години

Да си чувал името Иречек, К.Иречек? Бил е министър на просветата в БГ и е написал двутомната "История на България"? Селски, ограмотявай се и сетне се образовай.Много добре е опознал натурата и отношенията между управляващите в млада България и е публикувал немалко бисери за тях. Учудващо, но немалко от тях важат за политическия живот и кражбите на големи суми пари по време на 12-годишното управление на пожарникаря от Банкя и за повсеместната корупция в изпълнителната, съдебната власт и НС.

156

Ангелина

преди 2 години

Защо ,толкова много злъч и злоба има в коментарите....Хората в България не са критични за принципи и виждания ,а са критикари ,просто така "за спорта" или по -скоро избиват собствените си комплекси ,като критикуват всичко и всички и така може би се чувстват по успели и значими.Защо не се ценят чуждите качества и не се вижда и хубавото ,освен критики ,за хора ,които са знаещи ,умни ,можещи , добри и на които не им липсва ЧОВЕЧНОСТ ,което е дефицит сред хората.

fallback