Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Прекратете това заседание и го насрочете съгласно правилника. Това призова председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на извънредното заседание на Комисията по енергетика в паралента, свикано днес, предаде БГНЕС.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС критикува остро изявлението на началника на кабинета на премиера Петков - Лена Бориславова, която оповести резултатите от днешното заседание в Министерски съвет.

Oще по темата
"Не съм съгласна за пореден път НС да изпълнява, при взето вече решение, волята на говорител или началник на кабинет. Не знам в какво качество Бориславова коментира решение на парламент", каза Атанасова и добави: "Това дали решенията са правилни, емоционални – е друг въпрос. Но не мисля, че някога е съществувала практика, друг освен министър-председател или министър да коментира взетите от НС решения.

Нека официално колегите направят едно предупреждение към екипа на министър-председателят и конкретно към Лена Бориславова да не изземва различни по вид функции по отношение на законодателния орган на РБ, каза Атанасова.

"Аз и колегите ми не сме членове на тази комисия, която беше сформирана преди по-малко от 2 часа и затова сме много изненадани, че тя провежда първото си заседание без да е спазен правилникът", каза още Атанасова.

Тя се обърна към председателя на комисията, че ГЕРБ са били уведомени за заседанието на енергийната комисия 20 минути преди нейното начало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Възмутена

преди 2 години

Тази скочила...Много важно,точно тя на кого скача!Цяла България й скача,никой не я иска,но,видите ли,тя скочила!Възмутително е това,което правят,тази групичка! Нали всяка дума им е,че са там,в името и интересите на народа!Като че ли някой им вярва!

117

Хохо

преди 2 години

Ужас цените на храните всеки ден са нови ,

116

Анонимен

преди 2 години

Атанасова я слушах сега за зелените сертификати е депутатите не работят само в парламента ходят уж на срещи с избератели когато не им се ходи на работа е за тез срещи с избиратели трябва да имат сертификат

fallback