Снимка: БГНЕС
fallback

"Любопитен съм как ще управляват хора загубили изборите – как лидерите на партии, сринали се на избори, ще бъдат вицепремиери и министри. Лидери, които им поискаха оставката техните избиратели, понесоха най-ниските резултати в историята, сега ще ни управляват".

Oще по темата
Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за бъдещото правителство, с кандидат за премиер Кирил Петков, който днес получи и върна готов мандата на президента Румен Радев.

Борисов присъства на форума на Младежи ГЕРБ, който се провежда в курорта Пампорово.

"Разбира се, че ще има толеранс, но ако тръгнат да теглят милиарди – какъв толеранс. Ако има правилни политики, ние ще ги подкрепяме", посочи Борисов, цитиран от БГНЕС.

"След Станишев имаше разруха, след Орешарски имаше огромна разруха, след тези ще има катастрофа", прогнозира Борисов.

Корупцията ще ги сплоти. Това в момента е моята прогноза, каза още той и добави: Това правителство тотално се контролира от Радев.

"Народът е казал: "Който нож вади, от нож умира". Ние имаме нашите разбирания, вярваме в Бога, Библията, християнските ценности - мюсюлманите пък в техния бог. Тези, които искат да живеят различно, имат същите права като останалите", заяви Борисов пред младежите от ГЕРБ.

Бившият премиер коментира и отказът от въвеждане на зелен сертификат за депутатите. Борисов настоя, че не бива да има двоен стандарт - или да го въведат така, както действа в цяла Европа, или да го отменят.

"Ние правителство, в което присъства Бойко Рашков - червеният кандидат за главен прокурор, няма как да подкрепим. А и никой не го очаква от нас. Но ние се съобразяваме с това как ни е подредил народа. Нека да покажат какво могат", каза още Борисов.

Той отказа да направи прогноза колко би изкарал новият кабинет, "защото това може да реши само народа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

504

Анонимен

преди 2 години

Дишай тикво, дишай! Жив ни трябваш дълго време, за да триеш наровете в затвора! Жив да си, да свършеш по най-гадния начин жалкото си съществувание!

503

Сега

преди 2 години

Трябва да бъдеш разследван и да ти вземат всичко окрадено и да си плати дълга на България! От къде дошло,там отишло! Толупппп!

502

10 малки негърчета

преди 2 години

Имало едно време един прокурор.Ама не какъвто и да е ,а от спец.прокуратурата на име Пламен Георгиев.Та,същия по някое време изгубил едно тефтерче на покровителеля си -ПОЧЕТНИЯ ГРАЖДАНИН НА ГР.БАНКЯ.Е,купил си 3-мезонет за 420хилки, пък и си признал ,на боса си ,че няма пари. О.К.,, Няма проблем.Ще станеш шеф на КПКОНПИ,, казал боса.Ама,,..,,няма ама,рекъл той.Ставаш.Да де ,ама трябва да оправиш една къща Барселона!И сменил шефа на КПКОНПИ с Цацаров, а пък него го пратил в Валенсия консул!!

fallback