Снимка: БГНЕС
fallback

Продължаваме с коалиционното споразумение, не сме приключили още. Колегите от ПП мисля, че още изчистват или донапасват текстове между различните парламентарни групи, заяви Любомир Каримански от ИТН.

"Действаме констурктивно и прагматично. На заседанието не сме обсъждали постове, обсъдихме текстове", каза той, цитиран от БНТ.

Каримански обясни, че има някои проблеми за изглаждане пред коалиционните партньори, но отказа да коментира повече, докато не се подпише окончателното споразумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Нищо ново

преди 2 години

До Случаен минувач: То и ти не си случаен минувач, а типичен гердаджийски ***, но това е друга тема. Сега опорната точка, както разбирам, е: "Всички в бъдещото управление са комунисти". Който иска, да вярва.

22

Случаен минувач

преди 2 години

Точно така. И аз тази сутрин прочетох, че Дай България поставили в последния момент нови условия на Радев. Почти неизпълними. Значи навремето Иван Костов, който създаде ДСБ, беше казал, че ДПС били проклятие за България. Сега се оказва, че точно ДСБ и Дай България са истинското проклятие за страната ни! Същият номер направиха и на ИТН през лятото! Ама какво да очакваш от пребоядисани комунисти, слуги на Маджо и Иво Прокопиев? Заблуждават десните избиратели! Въобще не са "десни"!

21

Смешно и тъжно

преди 2 години

Начело с Нинова(Техноимпексова + Булгартабак) ще борим корупцията. Ура другари!!!Все едно, че се връщаме 25 години назад... И смешно, и тъжно, и жалко, така не става...

fallback