Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Парламентарната група на ГЕРБ – СДС предлага казусът около нахлуването на полиция в редакцията на в-к „Труд“ да бъде разгледан на извънредно заседание на Народното събрание, съобщиха от ГЕРБ.

За целта в деловодството на парламента беше внесено искане до председателя на парламента да свика народните представители на 7 декември 2021 г. Предложението е подписано от 59 народни представители от ГЕРБ – СДС. По време на извънредното заседание народните представители предлагат да бъдe изслушан министърът на културата Велислав Минеков и да бъдат разгледани всички действия на изпълнителната власт, засягащи дейността на една от най-старите частни медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

Мико

преди 2 години

Мошеици долни- с тях да се занимава НС!А тия ГРОБ кои бяха- а ......там беше Деса Поетеса!

139

най умната гъзета!!!

преди 2 години

aufider досвиджооссс, тия от Роботу да си три буквът майката. Труд на всичко. Но няма ли кой да ги дръпне под Рашкича за изпервезване на идеята да има вестник ТРУД, весникът на трудещите се работници, трудещите се селянни и трудовата интелигенция. дълбоко и мълниеносно е усещането че визията на сегашните "трудофакци" са се инсталирали зад-под разбузенитегъзозадници на Гербоидите и само чекат от щуцерите да пущат шокото с дъхнагувнетки и глей къ секи без да дъче глъта майна, глъта майна филибето

138

Sadiata

преди 2 години

А ГЕРБ и СДС големите крадци не искат ли една паламарка

fallback