Снимка: БГНЕС
fallback

Имаме президент ляв популист, който нарушава законността и духа на конституцията", каза президентът Росен Плевнелиев /2012-2017 г./пред БГНЕС.

Според Плевнелиев, кризата на държавността не е приключила.

"Имаме популистко управление, което вярва, че не се надгражда демокрацията. Ще се радвам да видя реформи и конкретни резултати, но част от заявките ми се виждат прекалено наивни. Например нулева толерантност към корупцията и лобистите, които се разхождат със скъпи джипове по разбитите пътища", каза още Плевнелиев.

Той добави, че руското влияние в България е нараснало.

"Руското влияние се увеличава. Имаме държавен глава, който каза, че Крим е руски. Неговите тези се припокриват доста добре с тезите на руското външно министерство", категоричен е той.

Плевнелиев обясни високите резултати на Радев и ПП с ниската избирателна активност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

416

Пиян залян

преди 2 години

Долен гербераст патерица на Тиквата , .малариен плазмодий !!!

415

Интелектуалец

преди 2 години

До тъжно но фактКои сте тези възрастни, които сте предпочели Бойко? Аз съм на 61 години, нито веднъж не съм гласувал за ГЕРБ и никога няма да гласувам. Никога не съм гласувал за БСП, Слави и пишман патриотите и никога не съм гласувал. Говорите също като онези, които през 1990 гласуваха за БКП/БСП, защото строили и градили, а новите демократи само разграждали...

414

Ани

преди 2 години

Имахме един достоен президент. Радостното е че знаем че сме имали и това ни вдъхва надежда че пак ще имаме достойни политици. Аз тръпна в очакване хората да се пробудят и да осъзнаят в какъв тъжен водевил ни въведоха *** на Империята на Злото. Но нека. Така нацията осъзнава себе си и става неподатлива на хибридната война която води Империята на Злото срещу българския народ последните две години.

fallback