Снимка: БГНЕС
fallback

Никой не ми е предлагал, никой не е разговарял с мен и не очаквам такава номинация, отговори Ива Митева от ИТН на въпрос дали отново ще бъде кандидат за председател на Народното събрание.

"Има първа политическа сила, която сигурно ще излъчи кандидат. Ако се стигне до моето име и някой ме предложи, за мен ще бъде пълна изненада", допълни тя цитирана от БНТ.

С ИТН категорично не е говорено за схема на ротация на председателя на Народното събрание. За нея това не е удачно и не би довело до добро, смята тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До всички хейтъри!

преди 2 години

Колкото и да злобеете, Ива Митева е изключителен професионалист! Нямаше по-подходящ и по-подготвен човек от нея за тази позиция в това НС!

20

Аноним

преди 2 години

Свещена нагУост! Госпожата първо да отиде на Уогопед, да си изправи говора и дикцията, а после да пхретендихра за пхредседатеУ! Същото важи и за много журналисти и озвучители на книги в ЮТуб!Такива нагУеци, като госпожата, коУкото повече уакат, тоУкова повече се натрапват, вместо да обърнат внимение на проблема си и да работят върху себе си! Не сме дУъжни да търпим такъв звуков техр***хризъм! Какво стана с чистият и красив български език? Изродиха го такива нахаУитети!

19

Бебе

преди 2 години

Тази само дето не биеше депутатите. Да и имам самочувствието.Това ли е елита на ПОЛИТИКАТА ИТН-жалки българи избрали тази партия за своя любима.

fallback