21

До всички хейтъри!

преди 2 години

Колкото и да злобеете, Ива Митева е изключителен професионалист! Нямаше по-подходящ и по-подготвен човек от нея за тази позиция в това НС!

20

Аноним

преди 2 години

Свещена нагУост! Госпожата първо да отиде на Уогопед, да си изправи говора и дикцията, а после да пхретендихра за пхредседатеУ! Същото важи и за много журналисти и озвучители на книги в ЮТуб!Такива нагУеци, като госпожата, коУкото повече уакат, тоУкова повече се натрапват, вместо да обърнат внимение на проблема си и да работят върху себе си! Не сме дУъжни да търпим такъв звуков техр***хризъм! Какво стана с чистият и красив български език? Изродиха го такива нахаУитети!

19

Бебе

преди 2 години

Тази само дето не биеше депутатите. Да и имам самочувствието.Това ли е елита на ПОЛИТИКАТА ИТН-жалки българи избрали тази партия за своя любима.

18

Габи

преди 2 години

Един цербер по-малко. Дано да не бъде и заместник. Нищо против жената, но да сложиш на този пост човек с подобен изказ е мазохизъм към всеки решил да чуе нещо от НС.

17

Анонимен

преди 2 години

Е кво да очаква с тая партийка - еднодневка с чалrаджийския клоyн начело?

16

нн

преди 2 години

Не сте първи, близко до акъла е, няма да си Председател на НС. ИТН доказаха че са политически неграмотни, можеше да направите коалиция както сега, вие я пропиляхте от глупоста на Слави.

15

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос - загубата от една година за 6 и кусур милиона души прави повече от 6 милиона загубени човекогодини! Нали така?! Ларж сме, че ги избират такива!

14

Въпрос

преди 2 години

Госпожо, предният път бяхте първа политическа сила, сега сте пета с 9%. Аз не очаквам и да влезете при следващи избори. Защото вие просто загубихте една година на целият народ. Даже се чудя кой ви вкара отново в НС и какво още оаква да покажете?

13

Анонимен

преди 2 години

Позна от първия път )

12

Анонимен

преди 2 години

На мястото на Митева бих напуснал парламентарната група на Славчо и бих станал независим депутат. За човек с интелект и качества би трябвало да е срамно хора като гологлавия или Тошко да му казват какво да прави

11

Фъфъла Фъфлова

преди 2 години

Ще ни липсва фъфлата все пак бяхме свикнали да пищи от трибуната.

10

Анонимен

преди 2 години

Гохррката, не я пхрредложили за пхрредседател на Нахрродното събхррание!

9

Шайката на Славуца

преди 2 години

й изпърдяха късмета, два пъти беше председател за кратко, а можеше да бъде за години.От селски тарикати като ИТН това се получава-резил! Сега пак ще са същите. Заради тях, ДПС всара 10 човека повече като депутати. Славуца е един селски тъпан.

8

baba yga

преди 2 години

млада и неопитна.ти знаеш ли какво е ко...м... изъм.такива "младежи",като рашков,масларова,р.гечев и др.скоро ще ни оправят/надаи се гунчо/ това е промяната.честито.

7

Анонимен

преди 2 години

Иве, един изключително приятелски съвет, *** на учител по реторика. Да те научи да обираш високите тонове, защото си умна жена, но като заговориш и пукаш тъпанчета. Човек не иска да те слуша заради височината на гласа. Това се обира с упражнения. Надежда Михайлова или Неински, също имаше проблем преди години, но успя да свали високите тонове в гласа и звучеше добре. Пробвай. Добра си и заслужаваш да продължиш с кариерата, но гласа ти те закопава.

6

гкй

преди 2 години

митева,ти беше употребена и изхвърлена.никои не е гледал сериозно на теб.

5

Анонимен

преди 2 години

Не знам ти какво очакваш Иве но ние очакваме (промяната) към по лошо да продължава нов бар.. ак със стари ку... ви не се прави

4

слИва Митева

преди 2 години

Секлецарката на Христо Бисеров два пъти председател на НС?! ПП - Пълна Пародия!!!

3

Нане

преди 2 години

Еееее язък! Трябваже ивенцето да замяука за трети път от парламата...)))

2

Тони

преди 2 години

И по добре. Да се лигавиш и объркваш постоянно