Снимка: БГНЕС
fallback

Служебните министри почетоха с минута мълчание жертвите на тежката пътна катастрофа с граждани на Северна Македония на магистрала „Струма“ и на пожара в дома за възрастни в село Рояк.

Oще по темата

„С правителствено решение определихме днешния ден за ден за национален траур. Това е денят, в който със смирение почитаме паметта на жертвите - девет български граждани, загинали при пожара в Дома за грижи за стари хора в село Рояк и загиналите граждани на Република Северна Македония в пътнотранспортното произшествие на АМ „Струма“, каза премиерът Стефан Янев.

„В тежки мигове на страдание нека да изкажем нашата съпричастност към членовете на семействата и близките на загиналите“, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Светослав Христосков

преди 2 години

Чакам те в сладкарницата на центъра в Банкя, да ми обясниш колко си голем утре на обяд в 12 без 10. Като влезнезнеш кажи високо и ясно името ми.

17

Светослав Христосков

преди 2 години

До анонимника 15. Щом заплашваш си паникьосан и голям страхливец. Скоро Радев ще ви изчегърка. Вие го мислехте за пионка, но той еас ви използва.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 , същият е и 11.....Крети, първо научи български! Второ, ВЗЕ ДА МИ ДОСАЖДАШ, НАБЛЮДАВАМ ТЕ! ЗНАМ ТЕ И КОЙ СИ, ВНИМАВАЙ!

fallback