Снимка: БГНЕС
fallback

В неделя предстои балотаж на президентските избори. "Има сигнали за доброволци от чужбина, които са възпрепятствани да се включат като членове на Секционни избирателни комисии за балотажа в неделя", каза пред bTV говорителят на Централната избирателна комисия Цветозар Томов.

Oще по темата

По думите му има доста заболели и карантинирани от тях, като до последния момент няма да има пълна яснота за съставите на СИК. Относно сигнали от Германия, че членове на СИК не са получили методически указания за втория, той обясни, че такива няма, защото ще бъдат същите като за първия тур.

"Мисля, че не е особен интелектуален проблем да се разбере кое е предназначено за президентския вот и кое за втория тур – нямаше време, пък и до някъде нямаше смисъл да се приема решение за нови методически указания", допълни той. Томов каза още, че има възможност бюлетините да не стигнат до всички секции в Азия. Той обясни, че там няма да се гласува с машини, при които логистиката е по-сложна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Диана

преди 2 години

Сетиха се , че логистиката е по-сложна при машините..Така ще да е когато разума отстъпва място на истерията! Продължаваме по нейния път - мислете му! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

6

ха ха

преди 2 години

до 4. Абе да не забравяме, че другаря радев преди 5 години го избраха същите тези башибозушки както ги наричаш орди. И тогава БОЙКО НЕ ги спираше по границата и троловете радеви нямахте ама никакъв проблем с чии гласове е избран. НАЛИ ТАКА? Защо сега изведнъж мнооого се запритеснявахте, вкл. другаря рашков, че Турция ни се месела във вътрешните отношения. Жал-ка работа. Мен вече ме е страх от тоя рашков. Прилича на типичен комуноиден таран от 1944 и следващите. Малките букви не са пропуск.....

5

Анонимен

преди 2 години

Този път няма да гласувам, нека си нагласят изборите както искат, но без мене товарищи

fallback