7

Диана

преди 2 години

Сетиха се , че логистиката е по-сложна при машините..Така ще да е когато разума отстъпва място на истерията! Продължаваме по нейния път - мислете му! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

6

ха ха

преди 2 години

до 4. Абе да не забравяме, че другаря радев преди 5 години го избраха същите тези башибозушки както ги наричаш орди. И тогава БОЙКО НЕ ги спираше по границата и троловете радеви нямахте ама никакъв проблем с чии гласове е избран. НАЛИ ТАКА? Защо сега изведнъж мнооого се запритеснявахте, вкл. другаря рашков, че Турция ни се месела във вътрешните отношения. Жал-ка работа. Мен вече ме е страх от тоя рашков. Прилича на типичен комуноиден таран от 1944 и следващите. Малките букви не са пропуск.....

5

Анонимен

преди 2 години

Този път няма да гласувам, нека си нагласят изборите както искат, но без мене товарищи

4

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Радев, получаваш Божков, а зад него наднича Василев, а са подбутвани от дългата ръка на Московския Кремъл, която желае да върна България в страната на васалите и жалващите се неуспяващи. Така ужким помагайки ни, но работейки срещу нас искат да ни обезсилят, обезличат и превземат. Ах тези спекулиращи братушки. Справка Грузия и Армения. Затова Стамболов и Батемберг са Колоси.

3

Анонимен

преди 2 години

Бойко се обади на най-близкия си - Ердоган и го помоли да пусне ордите с автобуси да гласуват за Гяуюрджиков! Няма от какво да се притеснява!

2

В Перник

преди 2 години

Защо полицаите работят в симбиоза със Сви.нски мутри срещу гражданите , тава наследство от Бойко Борисов ли е!?

1

Избирател

преди 2 години

Тия от ЦИК, СИК и останалите ИК явно живеят в различна държава от тази на политиците и министрите. До вчера ни убеждаваха, че болните намалявали, а тък тези сега, че нямало яснота. Както и със зелените сертификати. Изборите на заклито или на открито ще се провеждат. Или те веча са се провели. Искат да ни направят на маумуни с ваксинациите си, а те да си останат политици и лекари. Дървото ще ядат и по стълбовете ще висят !