Снимка: БГНЕС
fallback

В Софийската градска прокуратура има преписка по сигнала на здравния министър д-р Стойчо Кацаров заради думи на бившия премиер Бойко Борисов за ваксините. Това каза градската прокурорка на София Илиана Кирилова, цитирана от "24 часа".

Преди дни Кацаров съобщи, че ще сезира държавното обвинение за думите на Борисов, че  "имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност - Pfizer - до 30 септември им е срокът на годност".  

"Днес разговарях с министър Кацаров и той ме увери, че ще ни съдейства", каза Кирилова.

Тя добави, че освен, че ще се иска документация  от здравното министерство за срока на годност на ваксините, може да се наложи и запитвания до експерти и институции. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55-------И с кого да дебатира Радев за какво? Може би защо не се е показал по ТВ как го ваксинират, какъвто упрек вече прочетох. Аз ще отговоря - щото не е нито Макарон, нито Бидон, а българин с достойнство!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53------Трябва да си уникално тъъъп, за да сравняваш храни и ваксини! По какво, по вредно въздействие, по опаковка? , да те видя как ще изтриеш опечената боя от стъкленото шишенце с ваксината! Ей, грандиозни тъпунгели раждала и още ражда нашенска *** юнашка!

47

Анонимен

преди 2 години

Как да има дебат като Радев рублата бяга от дебат като дявл от тамян. Продажника само чака да стане цар и да си поръча корона като Путин. Нали са си дупе и ***.

fallback