49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55-------И с кого да дебатира Радев за какво? Може би защо не се е показал по ТВ как го ваксинират, какъвто упрек вече прочетох. Аз ще отговоря - щото не е нито Макарон, нито Бидон, а българин с достойнство!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53------Трябва да си уникално тъъъп, за да сравняваш храни и ваксини! По какво, по вредно въздействие, по опаковка? , да те видя как ще изтриеш опечената боя от стъкленото шишенце с ваксината! Ей, грандиозни тъпунгели раждала и още ражда нашенска *** юнашка!

47

Анонимен

преди 2 години

Как да има дебат като Радев рублата бяга от дебат като дявл от тамян. Продажника само чака да стане цар и да си поръча корона като Путин. Нали са си дупе и ***.

46

ББ

преди 2 години

Оставка на гешев и компания,или протести ,нищо не разследват...обслужват мафията и грабежите...срещу проценти разбира се...Оставка на висшият съдебен...протести пред тези ен.чар.ки "институции"...предаващи България от 30 год.!Свобода или Смърт!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Ей, бавни защо не раследвате как, е допуснато такива ваксини да се поставят на хора думи нямам да опиша тази ненормалщина..Днес съдиика да де уникален пример с изтекъл срок на някакви храни, как сме си ги хапва ли та що, не и с ваксините, ако така раздават и годините на подсъдимите то какво да се чуди човек в нашата държава всичко е с главата на доло трудно, е да се опише ада е тук за съжаление.

44

Да

преди 2 години

До Анонимен 46 - А това вашето се нарича " Стокхолмски синдром" ( бедняците жертви ОБОЖАВАТ богатите си робовладелци колкото и да са ПРОСТИ и с празни кратунки ..) , защото се радват на благодетелността да им подхвърлят някоя пара , сакенце или в най-добрият случай да се снимат с него , и изпадат в екстаз когато им се подиграват и ги унижават , и затова си ги избират отново и отново , че дори са готови да ги бранят със зъби и нокти ако някой се осмели да каже лоша дума за ГОСПОДАРЯ СЛЪНЦЕ !!

43

винету

преди 2 години

До 39. Когато се върне от гръцкия си остров, преди да е заминал за вилата си на Марс.

42

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да е тъ п Борисов, не е пак толкова за да регистрира банката на негови име.

41

Анонимен

преди 2 години

В съда Борисов ще каже че неправилно е разбран, още повече че на единия ден той каза едно, на другия - друго. Първо каза, че срокът е изтекъл, а после че е удължен. И ще се измъкне.

40

ф

преди 2 години

Това нещо а ла Костинброд ще да е.

39

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата разследваше и Москов.Оправдаха ли го? оправдаха го. У нас не може за такова нещо да се осъди министър, закона е калпав. Има много подизпълнители, а не може да се носи колективна отговорност. Борисов ще каже, че решението е минало през Министерски съвет, през Парламент....съда няма да го признае за виновен.

38

мак

преди 2 години

геша няма да позволи да падне косъм от тиквата.

37

Анонимен

преди 2 години

Е какво го разследват. Аз знам още от преди 1 месец че има заповед на РЗИ с която са удължили срока на ваксината с 6 месеца. Това го знаят доста хора.. не е някаква тайна

36

Вьзмутен

преди 2 години

Такова нещо никога няма да си причиня да ме набодьт с - фаизерова отлежалаПо добре да ударя - скоросмьртница на цар кире

35

мислете

преди 2 години

Тези с изтекъл срок, които насилвате върху хората в момента ли ? Радевоиди и Кацареваци ?

34

Анонимен

преди 2 години

А дали прокуратурата ще си "причини" тази проверка или пак ще се направим на приятно разсеяни и ще си пишем закачливи съобщенийца с Pi Ar Sevi Boiko

33

Анонимен

преди 2 години

Кога ще бъде направен ДНК тест на Тиквата и кoпилeтo от Барцилона?

32

Анонимен

преди 2 години

Като се замисля пари са давани за тях по добре да пренабият срока и да ги слагат

31

Анонимен

преди 2 години

На Расате му повдигнете обвинение и му наложихте мярка за постоянен арест точно за Три дни само по недоказани свидетелски показания,тук при ясно Престъпление ще търсите експерти!Колко време ще ги търсите въпросните "експерти"?

30

Анонимен

преди 2 години

Ами банката си я има само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.