Снимка: БГНЕС
fallback
"И двата парламента показаха, че единствената партия, която иска промяна е "Има такъв народ". 
 
Това заяви пред БНТ бившият шеф на парламента Ива Митева. 
 
"Ако при нас имаше задкулисие щяхме да направим кабинет. Проблемите са другаде, а не в специализирания съд и прокуратура. Проблемите са в здравеопазването и образованието", допълни тя.
 
"Аз дългата ръка на ДПС не съм я почувствала. Всичко тръгна от такива приказки. Декларацията на Христо Иванов. Не искам да коментирам Татяна Дончева, защото човек, който с лека ръка изказва лъжи, няма място в политиката", допълни Митева.
 
"ИТН застана зад Румен Радев защото се оказа силен мъж. Защото той се противопостави на това, което се случва в България. Хубаво е да има повече кандидати. Защото няма нищо по-добро от това да има състезание", каза още Митева.
Oще по темата
 
"Дали си първа, втора или трета политическа сила в България няма значение. Заради това не излъчихме свой кандидат", каза още тя.
 
"Актуализацията на бюджета не се дължи на Асен Василев и служебния кабинет. А е дело на парламента. Депутатите дадоха допълнително половин милиард лева. За пенсии, култура, бизнес", допълни тя. 
 
Митева добави още, че министерството на културата "проспало всичко" и не бе внесло актуализация. "Ние го направихме", изтъкна Митева.
 
Според нея внесените промени в съдебните закони са били изключително слаби и описа като странно как рецензентите на Петър Илиев не забелязали плагиатство през 2015 г., а чак като влязъл в политиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

173

No Name

преди 2 години

Хайде всички за ръчичка и да ви няма в управлението. Изнагляхте до болка.

172

ИСКАМЕ , БЕ....

преди 2 години

Е...КАК ДА НЕ ИСКАМЕ "ПРОМЯНАТА"---ТЯ ВЕЧЕ ВЪРВИ ЯКООООО....!ТОК , ГАЗ , ПАРНО И ХРАН. СТОКИ ВЪРВЯТ ЯКО С ЦЕНИТЕ НАГОРЕ......ТЕ , БАШ ЗА ТАЯ "ПРОМЯНА" ---ФЪРЛЯХМЕ ЯЙЦА , РАЗВАЛЕНА РИБА И ДОМАТИ ЦЕЛО ЛЯТО........НАЛИ , ТАКА??!.....ЕТО ,БЕ ...ПОЛУЧИ СЕ!!!

171

Анонимен

преди 2 години

То само с искане не става, вие сте изключително некомпетентни и ме е страх от вашата промяна, защото със сигурност ще е към по-лошо. Основния ви човек Петър Илиев е хитрец-измамник, с такива хора ли ще ми правите промяната.

fallback