fallback

Общ преглед

Демократична България внесе необходимите подписи за регистрация за предстоящите избори на 14 ноември в Централната избирателна комисия.

По думите на лидера й Христо Иванов, ДБ е единствената политическа формация, която може да гарантира оформянето и структурирането на демократично мнозинство в парламента.

"Трябва да започнем да мислим за това как най-накрая да спечели България и да спрем смяната на един месия с друг", призова Иванов.

Той не посочи кой ще бъде кандидатът им за президент като уточни, че в коалицията продължават да обмислят всички възможни варианти. „Ще говорим по тази тема когато вземем колективно решение“, каза Иванов по повод кандидатът им за президент.

Той каза, че партньорствата в следващия парламент ще се формират на база единствено на целите.

"Ние сме гледали на Кирил и на Асен като на партньори. Надявам се, че когато изкристализира техния проект, ще продължим да гледаме в тази посока", каза още съпредседателят на ДБ, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 2 години

Ще спрем и с твоето избиране!

66

кво искате от тоя,бе

преди 2 години

Ми тоя е потомствен комунист!Това значи некадърен мързеливец,за далаверата готов на всичко!Ми вижте Нинова!Първо люта седесарка,а сега шеф на БСП!Кво да искаш от такива хора!?И кво ще дадат,освен празни приказки!?

65

Петър

преди 2 години

Иванов изпада от влака на следващите избори. Това е добрата за хората, че такива псевдо политици няма да се упражняват върху нас.

fallback