67

Анонимен

преди 2 години

Ще спрем и с твоето избиране!

66

кво искате от тоя,бе

преди 2 години

Ми тоя е потомствен комунист!Това значи некадърен мързеливец,за далаверата готов на всичко!Ми вижте Нинова!Първо люта седесарка,а сега шеф на БСП!Кво да искаш от такива хора!?И кво ще дадат,освен празни приказки!?

65

Петър

преди 2 години

Иванов изпада от влака на следващите избори. Това е добрата за хората, че такива псевдо политици няма да се упражняват върху нас.

64

Анонимен

преди 2 години

Не се хващайте на номерата на Ристо и не му вярвайте: той се прави на Светата вода ненапита, а на практика е екземпляр, който гледа само себе си и на второ място - своята джобен формат партия. Има навика да натиска и ако усети, че този срещу него поддава, става нагъл. С този само в краен случай в коалиция и в никакъв случай не в управление. Да си търси дружки, които са в състояние да го понасят.

63

български избирател

преди 2 години

Пинокио ...да те мъндръсат цялото демократично мнозинство в Парламента!

62

наблюдател от ООН

преди 2 години

А бе няма ли кой да му рендоса *** на тоя,че вече ми омръзна с неговите претенции за ВЕЛИЧИЕ...той щял да ми гарантира оформянето и структурирането на демократично мнозинство в парламента...А кога ядеше кифтетата заедно с ГЕРБ и държеше Баце за ШЛИФЕРА това не се брои....АРЕ ЪРььь У ЛЕВО!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Тоя нали беше министър от герба ,сега смени козината )

60

Кирето и Асанчо към

преди 2 години

Пинокио...мнОООго си прав... ти не си МЕСИЯ...!!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Прав е Христо Иванов! Никой не ви насилва да гласувате за него! Ако си харесвате Бойко Борисов, гласувайте за него. Но ако гласувате за него, значи акълът не ви е дошъл. Щото и той не е месия! Такъв няма! За 12 години не ви оправи. Така са мислели и за Сталин!

58

даДа

преди 2 години

до 49 -- пишеш и май си верваш: "Само послушковци на мутрата от Банкя, в приватизирането, мафиотизирането и опростачването на държавата функционираща чрез абсолютно беззаконие и немърливост."Охо, какво идва си нямаш представа, хървъдските мутри как ще ни оправят. За 1500 дни! Ще изпуснат всички язовири, ще назначават за шефове по банки и доходоносни местенца наследниците на активните борци против капитализма и фашизма (вече имат списък и ги привикват в проекта си).

57

Анонимен

преди 2 години

Колко е демократична ДБ? При тези подигравки към хората, които не искат да се ваксинират. Колко е демократична. А, ако спечелят и изкарат полицията да ваксинират хората? Това ли е ДБ демокрацията. А Раданчо?

56

Бау

преди 2 години

Гешев е позор!!Христо Прокурор!!

55

Независим

преди 2 години

Напълно съм съгласна с един от коментиращите, че за да се справим с тези корумпирани политици ни трябват образовани млади хора,интелегенти, изискващи. Да се упражнява контрол и най накрая да спрем издевателствата над народа.

54

спрете ги

преди 2 години

АМИ СПРЕТЕ ГО КАТО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ЯВНИЯ "ПРОЕКТ СПАСИТЕЛИ" КИРЕТО И АСЕНЧО! НЕ МОЖЕ ОТ РЪКАВА КАТО ФОКУС ДА НИ ВАДЯТ ВСЯКАКВИ "ХАРВАРДЦИ"! САМО ВЕЖТЕ МИЦОТАКИС КАК ИЗГЛЕЖДА И КАК СЕ ДЪРЖИ И ГО СРАВНЕТЕ С ТИЯ ДВАМАТА....И ЕДИНИЯ Е ОТ ХАРВАРД И ТИЯ , АМА ТАМ ИМА КЛАСА, А ТУК С ТИЯ РАЗГЪРДЕНИ БЕЛИ РИЗКИ, СА КАТО "АНТОН ПРЕД РАЗСТРЕЛА"!?

53

Мартин

преди 2 години

Под избирането на един месия с друг - има предвид новите месии, припознати от олигарха Иво Прокопиев, Кирил Петков и Асенчо Василев - Лявото, или някой друг?

52

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да се направи това, е да се подобри значително образованието, за което ще са нужни поне 20 години.Българина много наивно си вярва, че некой ще дойде да го оправи и найстина всеки пореден месия идва и го оправя както си трябва. А иначе, за да се оправим, трябва сериозен контрол в държавата, който и да се осъществява от неговите граждани, а за това трябва образован и изискващ народ.

51

северозапад

преди 2 години

Айде нема нужда, видяхме ви сеира и колко можете ,не ставате и не струвате и половин кофа ........

50

Анонимен

преди 2 години

Ристо ефенди, твоето ДБ вземи си го сложи на гърба и си го носи!Не може една коалиция съставена половината от "костоваци", а другата половина - от твои привърженици, да обере гласовете на БГ.Правихте се на демократи, а сте си останки от ДСБ и СДС.Искахте съюз с ИТН,но вие да командвате - не стана.Щяхте да правите коалиция ДБ-ИБГНИ-БСП -ДПС,подхлъзнахте ги.Щяхте да махате с ИТН специализ.съдилища - и там нищо. Виж,за президент ще намерите кандидат и понеже няма да стане,ще акостирате при ГЕРБ-ДПС

49

Ядосан

преди 2 години

Този вече не мога да го дишам. Продължава с глупостите си и си мисли, че хората му се вързват. Наглец.

48

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с мача "Радев-Борисов" ? Статията изчезна, че коментарите станаха неудобни за Радев? Години преди ви казвах, Хайде да не гласуваме! Така ще оставим нашите политици безработни! Няма да има пари от Европа!Защото ние сме тези които ги назначаваме. Не послушахте. Стигнахме до ИТН, сега Луна.Хайде да изберем Луна! Така ще ги накажем някак си!