fallback

Общ преглед

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, журналистът Анна Заркова и диригентът Йордан Камджалов са съпредседатели на учредения Инициативен комитет, издигащ Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Тримата бяха избрани след гласуване на заседанието на комитета в НДК, събрало на едно място политици от целия спектър, кметове, дейци на културата и изкуството, интелектуалци и представители на академичната общност, предаде БГНЕС.

Oще по темата
Сред лицата в залата бяха Филип Станев и Станислав Балабанов от "Има такъв народ", Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова от БСП, както и Яна Балникова и Деница Симеонова от новата коалиция „Продължаваме промяната“, създадена от двамата бивши служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

"Защо трябва да си затваряме очите, когато се раждаме с очи. Ако си затваряме очите, няма да видим корупцията, шкафчетата с пари, сараите, майките с болните деца, 2-та милиона българи, които не са в България", заяви популярният български артист Павел Поппандов, предложил кандидатурите на тримата съпредседатели.

В Инициативния комитет влизат още популярни лица като журналистите Тома Томов и Велислава Дърева, Светлана Шаренкова и проф. Васил Проданов, ген. Михо Михов - бивш началник на ВВС, популярният кино-режисьор Стефан Командарев, художникът Иван Токаджиев и много други. В комитета са и градоначалниците на Русе Пенчо Милков и на Троян - Донка Михайлова.

Общо 188 души, поддържащи кандидатурата на Радев и Йотова присъстват на учредителното заседание в зала 6 на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Кой каза,че съм разединител?Напротив,аз съм счупен руски съединител.Съединявам всички пролетарии мултимилионери,всички канарчета и агенти на ДС,сичката болшевишка номенклатура,дет е свикнала кат мен да ни ранити на ранилката,да вземами най високити пенсии за нищуправени!Чи какво й правил един шапкар кат мен,усвен да събутира курица не птица?Кого са пазили тез от ДС структурити усвен безкунтролната власт на болшевишката олигархия!Напред с машинкити на Мадуру към нови 5г. успехи

84

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха! Радо шишарката...хахахаха!

83

Асан

преди 2 години

Луна президент :)))

fallback