Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Туризмът е важен сектор от икономиката ни, стремежът ни е да проявим нашата грижа и да намерим общ език по това, което предстои. Това каза служебният премиер Стефан Янев в началото на срещата с представители на туристическия бранш.

Oще по темата

„Ако до момента имахме относително добър летен сезон, време е погледне напред и да направим организацията за зимния“, посочи той.

„Разчитаме, че в диалог ще намерим правилния подход към проблемите, които са ни известни. Проблеми, за които имаме желание да влезем в детайли, за които да видим какво можем да направим съвместно, за да бъде браншът в добра кондиция и състояние на работа, но в същото време и мерките за здравето на българските граждани да бъдат адекватни и да се прилагат по най-добрия начин“, обобщи Янев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

Въпросния бранш е поискал да се тестваме или да сме ваксинирани като влизаме в хотелите и ресторантите им, ми да фалират, ще си се събираме по къщите, ще мина и без почивка на хотелите им. Навсичко отгоре са били толкова нагли, че са поискали това да важи и за банки, телекоми и магазини!!! КPЕTЕНИ

5

Rambo

преди 2 години

Е той Радев раздели народа, сега диалог търси. Еййй Радевци и Славчовци - вие разбутахте държавата - вие ще носите отговорност да знаете!!! Скоро ще ви търси сметка народа, а не Йоло Денев и предплатените протестъри-хипстъри.

4

Анонимен

преди 2 години

ако подготвите зимния сезон както досега добрия ви сезон ще изпукаме от глад и студ

fallback