fallback

Лидерът на ИТН Слави Трифонов честити Деня на независимостта от социалната мрежа.

Тази независимост, изкована от нашите предци преди 113 години, обаче не би била възможна ако ги нямаше тогавашните духовни водачи на народа. Днес отдаваме почит на един от тези духовни водачи, отишъл си от този свят преди 100 години. Това е Иван Вазов.

Животът и делото на Вазов са абсолютното доказателство, че със силата на словото могат да се постигнат много повече победи, отколкото със силата на оловото. А каква по-голяма победа от това да вдъхнеш национално самочувствие, гордост и смелост на целия български народ? Сега България няма духовен водач като Вазов. Въпреки това, ние, като народ, можем да постигнем много - ако препрочитаме Вазов и следваме неговите думи, написа той.

Трифонов цитира Вазов от романа му "Под игото": "България заслужава да се потрудим за нея".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

От свой

преди 2 години

Да речем, че България е една фирма, която има даден бюджет,не е ли добре да дадем фирмата да я оправлява някой, който има опит в сделките,притежава силно развиваща се фирма с доволни работници. Вместо това ние искаме да я дадем на някой, който говори за възраждане социални придобивки а дори не могат да си оправляват собствените джобни. Хищниците в бизнеса са хищници и в политиката ако имат желание да се борят за България може би ще успеят. Аз бих гласувал за нещо различно за някаква промяна.

84

Анонимен

преди 2 години

Славун пак взе да надига главица. За къде бе, аланкоолу? Пак ли за власт? Ми ти я имаше и нищо не направи. Или ти доставя удоволствие да разиграваш българският народ? Абсолютен шизофреник...

83

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Трифи умира да е лидер...

fallback