Снимка: БГНЕС
fallback

Според Тома Биков от ГЕРБ т.нар. Партии на протеста са се провалили и ако се появи нов политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, те ще бъдат на ръба на оцеляването.

Oще по темата

"Това е опит на Румен Радев да разчисти терена от провалилите се партии на протеста и да ги замени с една нова формация, която евентуално да се опита да свърши това, което те не успяха. Така че те трябва да се притесняват, те ще бъдат доведени до ръба на оцеляването след този проект“, коментира той.

Биков призна, че ГЕРБ не се притеснява, че нов политически играч ще отнеме от гласовете на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

До 54

преди 2 години

Тъй-тъй чел съм я и тази версия, само че историята лично разказана от Борисов като изключиш лъжливите елементи съвпада с тази за разярените фронтоваци, а не с тази за криминално проявените имали му зъб заради една нива. Без значение коя е вярната версия едно е сигурно - Борисов е долен лъжец!

50

Анонимен

преди 2 години

До Продължение 53Леко послъгваш. Криминално проявен тип го е клъцнал. И те всички тези се писаха партизани след 9-ти.

49

Продължение

преди 2 години

Прословутият дядо на Борисов не го убиват комунисти, самият той е комунист, него го пречукват завърнали се войници след края на ВСВ, защото като кмет на селото изнудвал съпругите им за "туй-онуй" срещу дефицитни стоки. Ако ти си на мястото на тези хора преминали през ужасите на войната, и се прибереш и разбереш, че някакъв перверзник тормозил жена ти срещу един литър нафта и на тебе ще ти причернее и ще го пречукаш с коловете. Това накратко за твоят герой Борисов, има и още, това стига!

fallback