fallback

Общ преглед

Парламентът днес трябва да приеме окончателните промени в бюджета на НЗОК и да започне с актуализацията с държавния бюджет.

Сутринта бюджетната комисия се събра на извънредно заседание, за да изчисти окончателно сметките в бюджета на Здравната каса зарази взаимоизключващи се предложения, които обаче бяха подкрепени от пленарната зала.

Така че точно в 14 ч. председателят на парламента Ива Митева откри пленарното заседание, след като установи, че има кворум.

След това обяви почивка до 16.00 ч.

"Тъй като има внесен доклад по Закона за изменение и допълнени на бюджета на НЗОК, предлагам да имате малко време да се запознаете с него", мотивира се тя.

Митева допълни, че Комисията по бюджет и финанси продължава работа и не може да приключи с доклада за второ четене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

бааа го

преди 2 години

В коя частна фирма се почива от 14 до 16 часа?Дупетат да си в днешната "демокрация"...........!

15

избирател

преди 2 години

Раждане без кръв няма!Така е с революцията...,нема такова,като"ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ"!!!

14

Радослав

преди 2 години

Елитът на нацията. Ето това е наследството на комунизма. Още не са стигнали на работа и вече излизат почивка. Вчера залата полу празна като всеки друг ден. Абе в тоя парламент и сред журналята няма ли ни един които да е чел Кодекса на Труда ида поиска дисциплинарно уволнение на всички които не са се явили на работа? Поне един бе! Това не е парламент, а порноклуб в които са събрани най долните (знаете какви)!

fallback