Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Председателят на НС Ива Митева от ИТН също излезе с обвинения към депутата от ИБГНИ Татяна Дончева.

Oще по темата

"Г-жа Дончева още в 45-ия парламент се опита дори да кадрува, като първото нещо беше да ми предложи началник на личен състав", отсече Митева.

"Когато тя излезе с едно изявление и каза, че съм правила кабинет и съм го редила със Слави Трифонов по нощите, й се обадих й и казах кога го е чула от мен. Тя тогава много учудено ме попита: „Ама не си ли?“ Не приемам такива интриги, не приемам такова поведение. Поведението е отвратително. Отвратително е за политика, която се прави по този начин", коментира още Митева.

Тя призна, че не разговаря с Татяна Дончева, откакто е скъсала проекта на решение, когато се обсъждаше казусът с отказа на Пламен Николов да е кандидат за премиер на правителство на ИТН.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

нс

преди 2 години

Еее, а Дончева трябваше да успее в начинанието си! Жалко! Какво по- полезно нещо от това, да разпердушиниш чалгарите:)))

94

анонимен

преди 2 години

Много се-лян-дур-ници се намърдаха в парламента с новите партии , но виновни не са те, че си папкат от баницата, а се-лян-дур-ниците , които гласуваха за тях , за да се гърчи народа в нищета. Няма да ви се размине и на вас мало-ум-ници.

93

Анонимен

преди 2 години

Ивчето е симпатяга ама май обича чашката, с тея торбички под очите

fallback