95

нс

преди 2 години

Еее, а Дончева трябваше да успее в начинанието си! Жалко! Какво по- полезно нещо от това, да разпердушиниш чалгарите:)))

94

анонимен

преди 2 години

Много се-лян-дур-ници се намърдаха в парламента с новите партии , но виновни не са те, че си папкат от баницата, а се-лян-дур-ниците , които гласуваха за тях , за да се гърчи народа в нищета. Няма да ви се размине и на вас мало-ум-ници.

93

Анонимен

преди 2 години

Ивчето е симпатяга ама май обича чашката, с тея торбички под очите

92

Анонимен

преди 2 години

дончева бая взе да ходи по голяма нужда

91

Анонимен

преди 2 години

Тези патици са непоносими! Трябва по-сериозни хора да влизат в парламента и да не стават за посмешище.

90

Сата НАТО

преди 2 години

Чалгарчетата по поръчка на Тик вата од село Банки вдигат пушилка и след това прахта се лепи по сички. Просвещавайте се, гледайте изцепките на Тик вата от село Банки - той сега се е активизирал, има какво да се види. Препоръчвам ви да гледате конгреса на гербавия Комсомол, има го в Ютуб.

89

Не е ли странно,....

преди 2 години

...че г-жа Митева вече няколко дни не забелязва, поради което и не коментира твърдението на г-н Тошко за предлагания от г-жа ТД подкуп на депутати от ИТН? Но коментира други неща в поведението на атакуваната от ИТН личност?

88

Обикновен гражданин

преди 2 години

Каквато и да е Т. Дончева - тя е профисионалист в нейната сфера. Фъфлещата новооткрита от ИТН не става нито да я гледаш - с мазната и неизмита коса, камо ли да я слушаш. Не подкрепям Дончва, но за Митева и нейните никога не бих гласувал.

87

Анонимен

преди 2 години

Митева изтърси една глупост,която нарече " обвинение".А,бе вие за какви се мислите,Митева вече е смешна Ами то изглежда нормално преседател на НС ,част от парланентарна група да участва в съставяне на кабинет,който се представя от тази парламентарна група,но излиза,че групата няма нищо общо.Просто фигуранти.Е кой сформира кабинета ви,бе ,кой го спусна,лидера или над него?

86

нормално

преди 2 години

Шушу мушу къща разваля. Дослука между ВИС2 и Мултигруп нещо не върви. Има светлина в тунела.

85

и т.н.

преди 2 години

Дончева може да е мутреса, може да е претъпник, но не е глупава. По-трудно е да се разбереш с *** човек отколкото с глупав. Глупавите са толкова изобретателни. Все ще намерят как да те предадат.

84

Анонимен

преди 2 години

Митева ако е жена на място, да отговори на старата мома Дончева, да не се дава ей-така.....хахахаха :))) Отдавна ми се гледа женски бой, залагам на Дончева......хахахахахах :)))

83

Анонимен

преди 2 години

Яяя как се гушнаха ГЕРБ-СДС-ДПС, БСП и ИТН Да си знаете за кого гласувате

82

Анонимен

преди 2 години

Митева да отговори понесе ли силата на Закона за скъсване на официален документ на НС??? Ако не е - да отива да си понесе заслуженото... Ний ще наблюдаваме процеса с интерес

81

Време за промяна

преди 2 години

ИТН просто нямат политици. Четете какво казва Ива Митева: ""Когато тя излезе с едно изявление и каза, че съм правила кабинет и съм го редила със Слави Трифонов по нощите, й се обадих й и казах кога го е чула от мен. Тя тогава много учудено ме попита: Ама не си ли? Не приемам такива интриги, не приемам такова поведение". И къде е тук интригата? Не беше ли вярно, че след изборите на 11-ти юли вместо да предложат премиер Слави и сценаристите му скорострелно предложиха цял кабинет без консултации.

80

Пустиняк

преди 2 години

Дончева олицетворява маститите адвокати и връзката между подземния свят и магистратите в съдилищата. Гилдията на Дончева и Хаджигенов са преносители на корупцията в държавата.

79

мафиотки

преди 2 години

Всички мутреси на Радев са къдрави.

78

Кочан

преди 2 години

Мутрите на Радев се сдавиха за кокала и това е добре за България. Защото Слави 30 години трови съзнанието на народа, а демоните на Румен поне пет години лееха омраза в общественото пространство. Хората се объркаха кое какво е. Сега ги виждат и всеки може да си направи изводите. А цените в магазините са неопровержимо доказателство за грозната същност на бандата на Румен.

77

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе опитвала се да кадрува! Та нали отначало идеята беше да се състави общо правителство от партиите на протеста и чалгарите. Спрягали са я за някое министерство, но явно с тоя акъл и за чистачка не става.

76

Факт

преди 2 години

Ива няма никакъв шанс срещу Дончева, защото е страхлива. Само се заяжда сега, но накрая Дончева ще я премаже.