Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

“В къщата на Иван Вазов, сред атмосферата на неговите книги и двора, в който чорбаджи Марко е събрал многобройната си челяд на вечеря, човек се връща към онези мигове от българската история, с които се гордеем", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в къщата на Иван Вазов, където беше представена книгата “Дарителят отец Кирил Нектариев”.

"Съединението е един такъв миг на национално самочувствие и жажда за справедливост. Нашите предци са могли да се обединят в името на общ идеал. Можем и ние. От римско време има една сентенция: разделяй и владей.  Но тя е за онези, които искат да властват над народа си и да го отслабват. Нека за нас, които искаме той да добрува, да бъде: обединявай и развивай. Пожелавам честит празник, кураж и вяра на българския народ”, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Диана

преди 2 години

До Анонимен48 БСП никога не са били комунисти, те са "комунисти", така наречените от народа ни - партийци! Та те дори не знаеха какво е комунизъм, ти ги търсиш да са комунисти!...Те са напълно с.бър.кани натегачи, въобразяващи си много защото бяха с привилегии и от всякъде ги пропускаха напред без да имат някакви заслуги за това. Тези негодници изместиха талантите у нас и затова се страхуват сега толкова много от тях, че само да подушат талант и го смазват на секундата без да се замислят даже

43

Диана

преди 2 години

Обединение политическо с бСП не може да има защото просто те не са политици! Когато се присъединят към стадото, винаги може да си намерят мястото в него с множество обединения и песнопения...БСП трябва да разбере, че трябва да се маха от политиката,където само пречи за нормалната работа там..Нека покаже малко разбиране поне по въпроса за себе си и своето място и множество врати ще се отворят пред нея - камъкът си тежи на мястото! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

42

Анонимен

преди 2 години

Съединение с комунисти е невъзможно!

fallback