Снимка: НС
fallback

Председателят на Народното събрание Ива Митева поздравява всички български граждани по повод Съединението.
 
„Скъпи сънародници, сърдечно Ви поздравявам по повод 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

Oще по темата

 
На 6 септември 1885 година нашият народ се обединява в отстояването на националните си интереси и ясно заявява желанието си българите да живеят заедно в своя държава. Зад общата цел застава цялото общество и показва, че за осъществяването на големите каузи е нужно единство и сплотеност“, посочва тя, цитирана от пресцентъра на НС.
 
„За съжаление, 46-ото Народно събрание не стана пример за единение в името на намирането на важните за страната решения. Вярвам, че политическите сили са си извлекли нужните поуки и ще бъдат по-конструктивни и диалогични в следващия парламент, за да не разочароват за пореден път българските граждани“, допълва Митева.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Ку-ку

преди 2 години

От тази по-*** няма и не е имало в парламента никога. Абсолютен резил. Марионетка.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.76 За защитена дисертация (от 30 години се нарича докторат), т.е. за научна степен "доктор" (малък доктор, "големият доктор" е д-р на науките) се дават само 50 лв, така че придобивката не е голяма.Много повече се печели от научно звание - доцент, професор. С повишението на РЗ на учителите, заплатата на тези в СУ почти я изравниха с тази на доцентите, а един учител по математика, химия и биология,който преподава идопълнителни часове на кандидат-студенти, взема повече от доцент

69

До

преди 2 години

Коментар 79,а вашата караданчева не знае столиците. Може да не знае да каже буквата р.но е много по умна,ерудирана и красива.скрийте се най после ***.

fallback