71

Ку-ку

преди 2 години

От тази по-*** няма и не е имало в парламента никога. Абсолютен резил. Марионетка.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.76 За защитена дисертация (от 30 години се нарича докторат), т.е. за научна степен "доктор" (малък доктор, "големият доктор" е д-р на науките) се дават само 50 лв, така че придобивката не е голяма.Много повече се печели от научно звание - доцент, професор. С повишението на РЗ на учителите, заплатата на тези в СУ почти я изравниха с тази на доцентите, а един учител по математика, химия и биология,който преподава идопълнителни часове на кандидат-студенти, взема повече от доцент

69

До

преди 2 години

Коментар 79,а вашата караданчева не знае столиците. Може да не знае да каже буквата р.но е много по умна,ерудирана и красива.скрийте се най после ***.

68

БСП ЗЛО КОМУНДЕ

преди 2 години

Избори докато БСП *** ги спечелят....до безкрай

67

Некадърно управление

преди 2 години

Колко милиона народна пара ше харчим за избори, за да угодим на политиците....не ви ли е срам

66

Аноним

преди 2 години

Да, защото хората са глупави и гласуват за ГЕРБ и ИТН

65

Муахаха

преди 2 години

Второ народно събрание се проваля под твое ръководство, булка! Ако имаше малко акъл под русата си коса, щеше да разбереш, че си част от проблема! Айде трети път да не се повтаря!

64

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева каза, че като директор на дирекция е взимала повече пари, отколкото като председател на НС, да се оттегля тогава, да преподава в НБУ, с незащитена дисертация.

63

Анонимен

преди 2 години

ТАЛИБАНИТЕ НАПРАВИХА ПРАВИТЕЛСТВО, ВИЕ НЕ....НЕКАДЪРНИЦИ

62

ГОБАРА

преди 2 години

Ти си първата която не става .Ти си едно послушно кученце.Абсолютен срам

61

Майора

преди 2 години

Какво единение след като вие си знаете своето и не искате да признаете другите освен т. н. "протестни партии" , подкрепени от олигарсите и превърнали се в партии на подмяната!

60

Един Българин

преди 2 години

Срамно и падение е там, където са седяли Петко Славейков, Петко Каравелов, Захари Стоянов и други достойни мъже, да седи тази празноглава, злобна фъфла!

59

Анонимен

преди 2 години

Тая си сложи голям грях на душата. Отне охраната на Патриарха,сега когато страната се напълни с ислямисти по нейна вина( лицето на Партията си е тая), и прати същата тази охрана да пази истеричната й майка. Проклети са тия жени. До края на жалкия си живот ще се озъртат страхливо. Дано не се случи нищо с Патриарха.Бог да го пази.

58

Z3

преди 2 години

Помислете за собствения си приност за това парламентарно фиаско, г-жо Митева. Само интелектуално нищожните хора винаги прехвърлят вината на някой друг.

57

Анонимен

преди 2 години

Няма как партия,коят в оригинал отрича българската държава да се обедини с някого. Неудачници. Веднъж неудачник- завинаги неудачник.

56

Отвратен

преди 2 години

И тая се взе на сериозно. Боже, пази България от политици еднодневки!

55

Киро Рамбото

преди 2 години

Е, как да не е успешно?! Махна охраната на Главния прокурор. Поръчката от Дубай е изпълнена.

54

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански нали каза , че цената на един депутат била 500к . За този в Дубай 50 милиона са нищо, може и като премиер да се завърне.

53

Анонимен

преди 2 години

гудбай, ИТН - на всички им стана ясно, че вашите претенции да управлявате каквото и да било са без покритие. Дано повече хора се осъзнаят на следващите избори. Вие сте поредните Бареков, Марешки, Сидеров и Валери. Нямате капацитет за нищо, освен за интрижки и празни приказки. Губите ни времето! Къш!

52

Калин

преди 2 години

Този поздрав ти е за пръв и последен пьт.Хайде сбогом.